Meny

#3.Matinspiratören- Lisa Lemke

8 oktober 2015

Möt Lisa Lemke - Drömförverkligande matinspiratör

Do What You Love - Love What You Do! Oh yes, vi håller såå med Lisa Lemke och hennes motto. Hon är journalisten som till slut inte bara skrev om mat - utan även började laga maten. Hon gjorde succé. Idag lagar hon mat i tv, har gett ut flera kokböcker och just förverkligat ytterligare en dröm och startat en egen pizzeria hemma på Prästgården som har flera månaders väntetid för att få ett bord. Hur gör hon för att lyckas? Hur hittar hon energin? Och hur är det att ha titeln Drömförverkligare? I veckans Sunshinepodd svarar Lisa och berättar sin story!

Klicka här för att lyssna och prenumerera på Sunshinepodden på Itunes!

Solstrålen Lisa Lemke är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Med glimten i ögat lagar, pratar, skriver och stylar hon mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Den gamla prästgården Skrea Backe på landet strax utanför Falkenberg är basen för hennes matskapande - och det är här hennes populära pizzeria finns!

Mitt bland täcken och kuddar på Fjällgården spelade vi in veckans avsnitt av Sunshinepodden med underbara Lisa Lemke! Vi var i Ramundberget på 4good Mountain Camp där Lisa inspirerade och delade med sig av sin story - och sin matpassion! 

Nästa artikel

#2.Vimmeldrottningen - Pamela Andersson

27 september 2015