Meny

296. Dr Diamantis - Vägen till självläkning

1 januari 2022

Hans stora passion i livet är att hjälpa andra att bli friska. I dagens avsnitt möter du Doktor Diamantis Koukouvinos som är utbildad inom kinesisk medicin och naprapati. Han brinner för att hjälpa människor till självläkning och väntelistan till hans klinik är lång. Just nu är han aktuell med sin första efterlängtade bok ”Nyckeln till din hälsa”

Ni får höra om hans personliga resa från elitbasketspelaren till naprapat. Och om hur hans intresse att hjälpa sina patienter även invärtes ledde honom enda till Kina och fem års studier av Kinesisk medicin. I det här avsnittet får vi  koll på vad Kinesisk medicin egentligen är, om vi har förmågan att läka oss själva, och hur vi själva har makten att förändra hur vi mår och vår riktning i livet.

Dr Diamantis berättar även hur han blev väldigt sjuk i Borelia och genom biterapi botade sig själv. Tune in för ett spännande och intressant avsnitt om hur vår moderna livsstil påverkar vår hälsa, och hur du genom självläkning kan leva ett friskare liv!

Vad tyckte du om det här avsnittet? Dela gärna med dig i Sunshinepodden VIP.

Vill du ha Carinas Make it Happen Workbook - göra personligt bokslut och ta ut riktningen för 2022 - utan kostnad? Du får den här!

Vill du få ett nytt avsnitt från Sunshinepodden varje söndag? Klicka prenumerera i din podcaster-app.

Vill du få pepp, inspiration och inbjudningar från oss? Prenumera på vårt nyhetsbrev här.

Nästa artikel

295. Agneta Sjödin - så får du själen att sjunga!

19 december 2021