Meny

#212 Våra 10 bästa tips för poweråret 2020!

21 december 2019

Uppesittarkväll i Sunshinepodden med Carina & Marie i studion som delar med sig av sina tio bästa tips för att kickstarta 2020 och få ett år där du både äger och utvecklas! Du får veta hur du gör ditt personliga bokslut, hur du drömmer större, sätter din intention och varför det är så viktigt att - SAY IT - att uttala vad du vill ska hända och behöver. Vi pratar om mod, om hur du energioptimerar din dag och varför du behöver lite mer KBK i ditt liv!

Och en NYHET - nu startar vi Facebookgruppen för alla Sunshinepoddens lyssnare där du möter oss och våra inspiratörer och får tips och verktyg. Och inte minst - utan allra viktigast - det blir ett forum för DIG att få hjälp och pepp att ta nästa steg och förverkliga det du längtar efter tillsammans med andra likasinnade! Sök upp Sunshinepodden på Facebook och ansök om att gå med så godkänner vi dig!

Du hittar Sunshinepodden i din podcasterapp, på Itunes, Acast och Spotify. Prenumerera gärna i din podcasterapp så kommer ett nytt avsnitt upp hos dig varje söndag!

Nästa artikel

#211 Våga vara annorlunda - med Edit Kunstlicher

14 december 2019