Meny
Våra Resor
 
 

4good Meet Up Palma - 2-5  maj 2019

Vill du hitta nya sätt att leva, utvecklas och ta nästa steg i livet? Då behöver du rätt människor omkring dig och SOL tycker vi! I vår hyr vi hela boutiquehotellet Feliz i Palma och tar med oss världens grymmaste mentala tränare - Cecilia Duberg - som ska få oss alla att bli Lion Minds. Vi startar morgonen med underbar Happy Morning Yoga i soluppgången med utsikt över Palma, tränar tillsammans i 4good-Marie svettiga Boot Camp, möter svenska entreprenörer på Mallorca och nätverkar!

Läs mer och boka här

4good Mountain Camp Kilimanjaro 2019

Vi ska förverkliga en DRÖM, att bestiga ett av världens högsta berg Kilimanjaro! Är det något berg som man ska bestiga i sitt liv så är det Kilimanjaro! Inget annat berg bjuder på lika fantastiska naturupplevelser och utsikter som Afrikas högsta! Dessutom får vi pepp av varandra och guidning av en av våra mest erfarna äventyrare i världen - Renata Chlumska!

Läs mer och boka här!

Solskensresan - 3-6 oktober 2019

Häng med på härliga dagar! Vi yogar i soluppgången med Malin Berghagen, tränar med 4good-Marie och Carina & Marie håller workshopen Dreamers & Doers - en rolig halvdag med fokus på DIG - om vad du drömmer om, längtar efter och vad ditt nätsta steg är!

Vi bor tillsammans i bästa 4goodfeeling på mysiga Hotel Feliz och njuter av god mat, cava och bara har det bra tillsammans.

Läs mer och boka här 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!