Meny
Våra Resor
 
 

BODY & SOUL på Sälens Högfjällshotell 13-15 september 2019

Kicka igång hösten tillsammans med oss uppe på fjället! Vi yogar med yogaprofilen Malin Schulz, lyssnar till Anna Sunneborns fantastiska inspirationsföreläsning om att säga mer JA till livet och njuter av en stor tjejmiddag, bubbelprovning och självklart en massa networking! Dessutom möter du Kristin Kaspersen, Let´s Dance vinnaren som vi intervjuar live on stage i Sunshinepodden!

Sälens Högfjällshotell har närhet till vackra vandringsleder, perfekt för dig vill passa på att träna eller bara njuta av den friska fjällluften och samla ny energi och inspiration inför hösten!

Läs mer och boka här 

Solskensresan - 3-6 oktober 2019

Häng med på härliga dagar! Vi yogar i soluppgången med Malin Berghagen, tränar med 4good-Marie och Carina & Marie håller workshopen Dreamers & Doers - en rolig halvdag med fokus på DIG - om vad du drömmer om, längtar efter och vad ditt nätsta steg är!

Vi bor tillsammans i bästa 4goodfeeling på mysiga Hotel Feliz och njuter av god mat, cava och bara har det bra tillsammans.

Läs mer och boka här 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!