Meny
Våra Resor
 En resa för oss innebär såklart att komma iväg någonstans geografiskt på kartan, men idén handlar mest om att göra en inre resa. En inre resa ”4good-style” är att umgås med ett gäng likasinnade för att känna gemenskap & värme, att peppas till mer livsglädje av bra coacher, om att röra på oss och att bara ha det härligt. Mer om våra resor nedan!
 

4good Meet Up Palma 2018

Time to network - på Mallorca!

Häng med till 4good Meet Up Palma 2018! Den 3-6 maj har vi bokat upp hela Hotel Feliz, vårt favoritboutiquehotell i Palma för en skön långhelg med fokus på nätverkande, utveckling och både fysisk och mental träning! Ge tid själv TID för en helg som ger massor av ENERGI!

Läs mer här!

4good Mountain Camp 2018

Häng med oss och Renata Chlumska på äventyr! Första helgen i september har vi bokat Fjällgården i Ramundberget! Det blir en perfekt helg bara för dig. Vi relaxar i naturen, andas in och bunkrar frisk fjälluft, njuter av mat och goda viner på mysiga Fjällgården. I resan ingår en heldagsvandring med matlagning på fjället över öppen eld och fjällmeditation! Vi cyklar mountainbike på mysiga fjällstigar under en halvdag med instruktör. 

Läs mer och boka här!

VIP-lyxig skaldjurskryssning med massor av inspiration, boost och pepp!

Häng med på VIP-skaldjurskryssning med massor av inspiration, boost och pepp!
Den 23 augusti sticker vi iväg genom skärgården med fina kryssningsfartyget Birka. Vi har fixat ett superlyxigt dygn med exklusiv premiär för Birkas berömda skaldjursbord bara för oss 4goodare, VIP-shopping, bubbel på akterdäck, egen lyxfrukost och mysigt boende!

Du möter Carina & Marie från 4good som delar med sig av sina bästa tips till mer power och pepp i livet och som dessutom kommer spela in ett nytt avsnitt av Sunshinepodden live på plats med en härligt, inspirerande gäst!

Ta med bästa kompisen eller kollegan och häng med för en minikickoff! Nätverka, njut, känn dig boostad och skapa nya möjligheter!

Läs mer och boka här!

Solskensresan

När höstrusket kommer åker vi till Mallorca för några sköna dagar med baravaratid, kompistid, shoppingtid och pyssla-om-dig-självtid! Vi hyrt ett helt hotell bara för oss - det allra coolaste designhotellet i Palma med plats för 90 4goodtjejer! Vi längtar redan - häng med! 

Här bokar du din plats på nästa Solskensresa!

4good Mountain Camp Kilimanjaro 2019

Vi ska förverkliga en DRÖM, att bestiga ett av världens högsta berg Kilimanjaro! Är det något berg som man ska bestiga i sitt liv så är det Kilimanjaro! Inget annat berg bjuder på lika fantastiska naturupplevelser och utsikter som Afrikas högsta! Dessutom får vi pepp av varandra och guidning av en av våra mest erfarna äventyrare i världen - Renata Chlumska!

Läs mer och boka här!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt ör vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!