Meny

It´s time for POWER HOUR!

Och DU är inbjuden! 

Nu samlar vi The Networking Power och ger oss ut på en stor digital turné till alla kvinnor som längtar efter mer utveckling & sammanhang i jobblivet!

Du får våra TOPP 3-nätverkstips och LinkedIn-experten Tina Lindahl ger dig LinkedIn-hacksen du inte kan vara utan!  Du möter andra tjejer och får prova på att nätverka tillsammans i mindre grupper.

Varmt välkommen till en timme fylld av möjligheter, kraft och energi för DIG som längtar efter personlig utveckling och ett roligare jobbliv!

Bjud med dina kompisar, kolla in turnéplanen och JOIN IN! 
Vi ses hälsar Carina & Marie! 

Turnéplan - POWER HOUR!

 

14/10    Malmö & Skåneregionen

15/10    Göteborg & Västkusten

21/10    Jönköping, Växjö & Smålandsregionen

22/10    Uppsala & Mälardalen

23/10    Stockholm

27/10    Borlänge, Falun & Dalarna

28/10    Sundsvall, Luleå, Umeå, Östersund & Norrland

29/10    VÄRLDEN - för dig som bor och jobbar utomlands

Eventet är mellan 9.00-10.00 och är kostnadsfritt.
Anmäl dig genom att klicka på länken på respektive stad.

Om något av datumen passar dig bättre så kan du självklart dyka upp som gäst i vilken stad och region som helst!

Varmt välkommen - vi ses!


CARINA SUNDING & MARIE THORSLUND

GRUNDARE - 4GOOD BUSINESS NETWORK

Carina & Marie är entreprenörerna & inspiratörerna bakom 4good, Sunshinepodden & 4good Business Network. För 5 år sedan förverkligade de drömmen om att starta ett affärsnätverk för kvinnor som de själva saknade. Ett bjussigare och roligare nätverk med fokus på utveckling och att skapa möjligheter för varandra. Sedan dess har de sett SUPERKRAFTEN på nära håll. Den magiska formeln där summan av tillsammans blir mycket större än vad vi någonsin kan skapa själva! De har sett medlemmarna utvecklas, förverkliga drömmar, connecta, karriärväxla, sätta nya mål och skapa ny business tillsammans! På Power Hour bjuder de på sina bästa nätverkstips!

 

TINA LINDAHL
LINKEDIN-EXPERT & BUSINESS BOOSTER

Hur använder man sig av världens största professionella nätverk? Tina Lindahl är businessboostern som hjälper företag och personer att maxa sin närvaro på LinkedIn. Under vår POWER HOUR delar hon sina bästa tips för att du ska kunna boosta ditt nätverk och skapa nya möjligheter jobblivet! Vilka är framgångsfaktorerna för att sticka ut, hur skapar man bra innehåll, ska man alltid tacka ja till nya kontakter och ja, hur ska vi egentligen bete oss på denna enorma plattform?! 

Ett digtalt affärsnätverk där vi samlar The Networking Power från alla kvinnor som vill utveckklas i jobblivet. 

Som medlem i 4good Business Network förser vi dig med ny kunskap & de senaste trenderna, du får ta del av vår nätverksfilosofi som garanterat kommer ge dig fler möjligheter och du möter andra, som precis som vi, vill utvecklas och ha ett roligt jobbliv! Varmt välkommen till Sveriges roligaste & mest nytänkande affärsnätverk!

Ansök om att vara med!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!