Meny

Helio GT30

4good 27 juni 2017

Helio GT30 är en kontorsklubb för kreatörer och entreprenörer, som sammanför olika branscher och människor. Deras medlemmar sträcker sig från startups till investerare, filmproducenter, sociala medier experter och uppfinnare, alla med samma tänk, att en öppen och inkluderande miljö gynnar oss både som människor och företag. Hela komplexet är designat av prisbelönta arkitekterna på Koncept Stockholm, vars design är till för att inspirera till kontakter och tillfälliga möten mellan medlemmar. På GT30 hittar du ett bageri, restaurang Penny & Bill, podcaststudio, coworkingutrymmen, studiekontor, gym, bordtennisbord, mötes- och evenemangsrum och naturligtvis deras dedikerade team av Community managers.

Det här är vårt nya kontor och vattenhål och vi älskar känslan av att kunna nätverka och utbyta idéer och kunskap med olika branscher när som helst! 

Om du är intresserad av att sitta här med oss ta kontakt med GT30 här!

Penny & Bill är en gastrobar, där det serveras mellanrätter och cocktails.
På Penny & Bill är det alltså helt i sin ordning att ta en cocktail till maten. Eller ta en bit att äta till sin cocktail. Inspirationen av de två hantverken syns till och med i gastrobarens utformning: Mitt i lokalen arbetar bartenders och kockar sida vid sida. Maten utgörs av mellanrätter, framför allt fisk, grönsaker och skaldjur från rawbaren men även råvaruspett i olika utföranden som grillas över öppen eld

Vi älskar det, kom förbi på en spontan AW om du är i närheten eller boka bord för hela kompisgänget, oavsett vad så kommer du att få en mat och dryck upplevelse som är magi!

Boka bord här!

Nästa artikel

Hyper Island

31 mars 2017