Meny
4good
Välkommen till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi brinner för att skapa möjligheter och sammanhang för dig som medlem. Och vi älskar The power of Networking - när ditt nätverk blir din största tillgång!
Bli medlem

Från fyra tjejer runt ett köksbord till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi är stolta över att påverka och förändra livet för tusentals kvinnor. Vi brinner för att skapa nya möjligheter och sammanhang. Genom att inspirera, utveckla och koppla ihop våra medlemmar med varandra. Och genom att lyfta fram våra medlemmar. Vi älskar stories och att sprida The 4good Way of Networking - där ditt nätverk blir din största tillgång!  

Vill du få inspiration och energi, utvecklas, skapa förändring eller ta nästa steg i livet? Då finns vi här för dig.

Kanske har du en dröm som du vill förverkliga? Eller peppas av andra som gjort just det? Vi på 4good älskar att lyfta fram människor, både kända och okända, som vi tycker inspirerar! Det kostar inget att vara med, tvärtom – det är vår ambition att du istället skall få så mycket som möjligt tillbaka. Gå med här och GET INSPIRED till massor av nya möjligheter! Varmt välkommen till oss!

Sunshinepodden

I Sunshinepodden möter du människor som drömt och gjort! Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirerar dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar!

Du hittar alla avsnitt här :)

4good Travel

Let's go! Varje år anordnar vi flera resor - både till solen och till snön i sällskap av ett härligt tjejgäng. Läs mer om kommande resor här.

4good Business Network

Ett affärsnätverk för dig som vill knyta kontakter, utbyta erfarenheter och utvecklas tillsammans med andra powertjejer i ett helt nytt sammanhang! Läs mer här.

 

Sunshine Stories

Vi älskar att berätta och heja på en modig människa som bejakat en idé, förverkligat en dröm eller förmedlat ett positivt budskap. Så bli inspirerad av våra medlemmar! Kanske du själv har en sunshine story :) Maila gärna till info@4good.se och berätta!

 

VIP-mingel och Förhandsvisningar 

Som medlem får du komma på biomys med feelgood filmer som vi har valt ut - givetvis innan de har haft premiär ;) Vi anordnar även VIP-mingel tillsammans med våra partners, vad sägs om att få mingla och se den senaste MINI-bilmodellen? Eller vara allra först på Hem & Villamässan och mingla med bubbel i handen :) 

Nyhetsbrev, Facebook & Instagram

Vårt nyhetsbrev skickar vi ut med inbjudningar, pepp och inspiration! Träffa oss också på Facebook-grupp där du och andra 4good-friends kan göra inlägg och tipsa! Givetvis finns vi även på Instagram - häng gärna med oss där för pepp och inspiration, varje dag! 

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!