Meny
4good
Välkommen till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi finns för dig som är nyfiken och precis som oss vill utvecklas, fylla på med inspiration, ny kunskap och energi! Vi brinner för att skapa möjligheter och sammanhang för dig som medlem. Och vi älskar The power of Networking - när ditt nätverk blir din största tillgång! 
Bli MEDLEM HÄR!

Vad kul att du hittat hit!

Kanske längtar du precis som oss efter att utvecklas, vill ta nästa steg i ditt liv, byta bana eller att förverkliga något du längtat efter länge? Men känner att du inte kommer vidare, att du sitter fast? Vi vet precis hur det känns! 4good startade i längtan efter ett annat arbetsliv och efter att möta likasinnade och få inspiration! Inte med någon färdig affärsplan men med en övertygelse om att vilja inspiera andra och att få göra skillnad på något sätt! Vår resa har på inget sätt varit lätt eller spikrak.

Men under åren har vi haft förmånen att möta och lyssna till tusentals kvinnor som hittat den egna vägen. Vi har sett kvinnor ta försiktiga kliv utanför komfortzonen, och andra som kastat sig ut för stup. Kvinnor som gått från botten till toppen. Och de som hoppat av toppen - för att realisera drömmar, hitta passionen och tillfredsställelsen i livet. Vi har skrattat, gråtit, hänförts och uppmuntrats av dem - och vi har lärt oss massor av saker längs vägen!

Vi finns för dig för att du ska få tillgång till känslan att " WOW" det är möjligt! Och för att du, i stunder av tvivel och kraftlöshet ska få pepp och tips på hur du kan komma vidare så att du kan komma i kontakt med vad just DU längtar efter och för att du ska känna dig mer i din fulla POWER! Vi hoppas att vi på något sätt ska inspirera dig att hitta DIN väg eller ditt nästa lilla eller stora steg.

 

 

Nyhetsbrev, Facebook & Instagram

Vill du få inspiration och energi, utvecklas, skapa förändring eller ta nästa steg i livet? Då finns vi här för dig!

Från fyra tjejer runt ett köksbord till Sveriges största kvinnliga nätverk. Vi är stolta över att påverka och förändra livet för tusentals kvinnor. Vi brinner för att skapa nya möjligheter och sammanhang. Genom att inspirera, utveckla och koppla ihop våra medlemmar med varandra. Vi älskar stories och att sprida The 4good Way of Networking - där ditt nätverk blir din största tillgång!  

Kanske har du en dröm som du vill förverkliga? Eller peppas av andra som gjort just det? Vi på 4good älskar att lyfta fram människor, både kända och okända, som vi tycker inspirerar! Det kostar inget att vara med, tvärtom – det är vår ambition att du istället skall få så mycket som möjligt tillbaka. Signa upp för vårt NYHETSBREV här och GET INSPIRED till massor av nya möjligheter! Varmt välkommen till oss!  

Sunshinepodden

I Sunshinepodden möter du människor som drömt och gjort! En pod full med tips och verktyg så att du kan leva ditt bästa liv! Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirerar dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar!

Du hittar alla avsnitt här :)

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!