Meny

SUNSHINE STORY - Ann Söderlund & Sanna Lundell

6 april 2016

SUNSHINE STORY - Express Yourself i Stockholm 

Vi är så glada över att Ann Söderlund och Sanna Lundell är vår Sunshinestory på Express Yourself i Stockholm! Det ska bli riktigt kul att få höra deras story på Rival den 25 april :)

Kan man bli medberoende till en falukorv? Japp, det kan man om du frågar Sanna Lundell.

2014 beskrev dom hur det är att vara anhörig till en människa med ett beroende i SVT:s “Djävulsdansen”. Plötsligt blev det liv i luckan. Att börja prata om medberoende var som att över en natt öppna locket till svenskens bäst välbevarade hemlighet. Hur kunde det komma sig att ett det varit så tyst om ett ämne som berörde så många? Uttrycket Djävulsdansen är en kusligt träffsäker symbol för det tillstånd som den medberoende hamnar i. En dans som ofta börjar som en lustfylld kärleksrelation med en charmig beroendeperson kan snabbt bli en livsfarlig dans som ingen har förmågan att stoppa. Både Sanna och Ann har levt i beroenderelationer och delar med sig av egna erfarenheter och drömmar om ett bättre liv. De är aktuella med den egna föreställningen Djävulsvalsen på Maximteatern senare i vår. Vi på 4good tycker att Ann & Sanna är två starka personligheter som verkligen uttrycker sig själva och de står för - it´s time to Express Yourself! Mer info och biljetter till Express Yourself hittar du här! 

Har du inte bokat än så gör det! Det kommer bli en grym kväll med mingel, vin och goodiebags och vi lovar att du kommer lämna kvällen fylld med energi & goda vibbar! 

Här är ett litet smakprov :)

 

Nästa artikel

Armband i förmån för LoveNepal

1 april 2016