Meny

Sunshinepodden #29. Nassim al Fakir- Möt killen bakom det stora leendet.

1 april 2016

Hello alla Sunshines där ute!

Idag släppte vi vårt 29e avsnitt av Sunshinepodden och den här gång fick vi podda Nassim al Fakir, killen med det stora leende och härliga skrattet. Ja, och när vi säger skratt så menar vi SKRATT! Jisses vad han kan skratta!

Nassim är just nu aktuell i Let´s Dance där han svänger på både höfterna och krullet. Han berättade för oss hur fantastiskt kul det är och vi måste nog erkänna att vi är lite smått avis eftersom att vi troligtsvis aldrig kommer bli tillfrågade om att vara med i programet. Men men vi överlever med lite shakey shakey framför spegeln :)

I avsnittet med Nassim al Fakir får vi ta del av hans liv. Från att han var en liten pojke till hur han utvecklades på vägen till den han är idag. Vi får veta vad det var som hände när han började ifrågasätta sig själv? Den ständigt glada och spralliga Nassim som inte verkade växa upp och bli vuxen, hur blev det när han började vara någon han inte var? Och hur påverkade det hans relation till discodrottningen Lina Hedlund från Alcazar? Hur tog de sig igenom krisen och överlevde motgångarna med flera missfall? Ett avsnitt som berör och inspirerar, får dig att våga utmana dig själv lite extra! Gå in här för att lyssna :)

På måndag släpper vi ett nytt avsnitt av Sunshinepodden med Frida Boisen. Missa inte det! 

Kram på er! 

Carina & Marie