Meny
Jennie Liljefors

Yogini

Altromondo Yoga

Vi älskar att yoga med Jennie Liljefors i hennes underbara studio på Grev Turegatan i Stockholm. Tillsammans med Jennie har vi yogadagar där vi njuter av yogans fantastiska värld, äter underbar lunch och lyssnar till Jennies kloka ord.

Karin Rosell

Yogafröken

Yogasoulmate

Karin Rosell är affärkvinnan som blev utbränd och hittade yogan och ett nytt liv! Vi inspireras av hennes story och jobbar med henne under våra yogadagar i Göteborg och Malmö. Heja dig Karin <3

Snowfire

Designcommunityn för hemsidor och e-butiker

Snowfire

Snowfire är leverantör av vår hemsida, och som vi älskar den! Designen är underbar, den är lättjobbad och vi har fantastisk support från stjärnorna på Snowfire. Dem kan vi verkligen starkt rekommendera :).
Du möter dem under våra 4good Work event då de är finns på plats och du har chans att vinna en designer till din webbsida!

Oscar Jettman

Fotograf Stockholm

Oscar Jettman

Oscar Jettman jobbar som event- och modefotograf och under våra events, 4goodkvällar, mingel och på 4good Work är han på plats med kameran i högsta hugg! Han tar magiska bilder och lyckas alltid fånga rätt ögonblick!

Soulosofie

Every item has a story

Soulosofie

Under våra 4goodkvällar älsakra vi att skapa en mysig feeling på scen, vi har fantastiska föreläsare som inspirerar med sina stories, härlig musik och också ett underbart arrangemang med möbler och rekvisita. I Stockholm är det Soulosofie som står för alla härliga saker på scen. Kolla in hennes sortiment av vackra möbler och inredningsdetaljer!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!