Meny
 

Workshop - LinkedIn och Social Selling

MAXA DIN POTENTIAL PÅ LINKEDIN!

Missa inte en unik workshop att bli bättre på hur du ska använda LinkedIn och ta vara på alla möjligheter som världens största nätverk erbjuder tillsammans med Business Booster och LinkedIn-experten Tina Lindahl!

Öka din synlighet på LinkedIn och låt plattformen göra en del av jobbet åt dig automatiskt. Linked ger dig enorma möjligheter att jobba både proaktivt och kostnadseffektivt med att bygga ditt varumärke, skapa nya affärer och marknadsföra dig själv och ditt varumärke! 

För att nå framgång på LinkedIn så finns det 3 steg som du behöver ta!

Steg 1) Skapa en profil 

Steg 2) Bygga ett strategiskt nätverk 

Steg 3) Addera värde till nätverket 

Under workshopen så coachar Tina dig i att ta de tre stegen så att du kan engagera dig i världens största affärsnätverk med en professionell profil och en personlig nätverks- och innehållsstrategi för att snabbare nå dina mål!

INNEHÅLL LinkedIn Business Boost - 3 timmar 
Miniföreläsning: Hur fungerar LinkedIn och vad är dina möjligheterna på affärsnätverket?  

Workshop: 
* Hur kan jag aktivt använda plattformen i mitt sälj och marknadsföringsarbete (social selling)? 
* Du får receptet till en intresseväckande profil (ditt säljbrev) för att attrahera din målgrupp och stärka ditt varumärke
* Du lär dig söka upp profiler som är av värde att kontakta och följa för att lära känna och utöka din målgrupp/kundstock  
* Du lär dig att kontakta och bearbeta personer av värde för att skapa möjligheter för möten, samarbeten, försäljning
* Du får veta hur du tar fram innehåll som attraherar din målgrupp och stärker ditt personliga varumärke   
* Du får lära dig att använda sökord och hashtags för att hitta intressanta företag, innehåll och personer
* Du får lära dig hur du skapa din LinkedIn-community som delar dina intressen och värderingar och som promotar dig och blir din säljkår

Efter vår workshop så kommer du ha en mer professionell närvaro och ha skapat en gameplan för dig och ditt företags närvaro på LinkedIn! Du vet hur du ska engagera dig och bearbeta de personer som du knyter kontakt med. Du vet också hur du ska nå ut till dina intressenter och hur du skapar en superattraktiv profil som jobbar åt dig 24/7/365 på affärsnätverket som aldrig sover.  

Inför workshopen så kommer du i god tid få förberedande uppgifter att göra och ta med dig till workshopen för att din sittning ska bli så värdefull och givande som möjligt.

Efter vår workshop så kommer du få uppgifter att göra på egen hand för att maxa din närvaro på plattformen.

Begränsat antal platser! Pris 1995 exkl moms (ord pris 3500 kr exkl moms)

Vad säger Tinas kunder? 

Jenny Åberg, Stylist ProperStyleByJ: För mig blev investeringen att lära mig mer om LI och att följa Tinas sätt att jobba helt avgörande för mitt företag! För varje råd jag följde kom det mer kontakter, mer affärer och större framgång. Att jobba med LinkedIn som ett verktyg för nätverkande och företagsbyggande har gett affärerna en fantastisk skjuts i rätt riktning. 

Susanne Forsberg, Organisationsutvecklare Carat Consulting: Tina har löst min LinkedIn-rädsla. Från att jag varit så försiktig i detta nätverk har jag med Tinas hjälp fått kunskap och mod att kasta mig ut och det har jag inte ångrat en sekund. Den tid och investering jag har gjort med Tina har hjälpt mig med att få till exakt rätt nätverk för min yrkesroll, fått mig att tänka igenom min affärsmodell och vad jag vill och är bra på. Med Tina får du inte bara en ytterst kompetent person på LinkedIn utan också en person som coachar och boostar dig till bättre affärer. 

Lina Rundqvist Troeng, VD Örebro HRL: Tina fick mig att kliva på plattformen LinkedIn, hon visade vilka möjligheter som finns där. Detta har inneburit många nya kontakter och affärer för mig. Jag ger Tina mina bästa rekommendationer! Jag kommer själv fortsätta ta hjälp av henne. Investeringen jag gjorde då jag anlitade Tina är den mest kostnadseffektiva investering jag gjort som företagare. 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
25
november
Tid
18:00-21:00
Plats
GT30
Grev Turegatan 30
Stad
Stockholm
 

Workshop - LinkedIn och Social Selling

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!