Meny
 

VIP-mingel på Welcome Home Company By Leila Lindholm - Utsålt

EVENTET ÄR UTSÅLT

Vi är så glada att äntligen få välkomna dig som 4goodare till ett superinspirerande mingel på Leila Lindholms nya fantastiska butik Welcome Home Company by Leila Lindholm i MOOD-gallerian. Den 21 november kl 17.30 ses vi och minglar tillsammans, hör Leila's story om drivkraft och drömmar och det blir lyxigt bubbel och snittar. Och dessutom - du får en goodiebag från MOOD-gallerian och som 4goodare har du rabatt på delar av Leila's sortiment under kvällen. Så härligt!

OBS! Begränsat antal platser! Du kan boka plats för dig och en vän och ni båda behöver vara medlemmar i 4good. Är du inte medlem blir du det enkelt och kostnadsfritt här!

Varmt välkommen!

 

Welcome Home Company
By Leila Lindholm 
Här möter den tillbakadragna, bohemiska elegansen den klassiska kolonialstilen med en känsla av historiens vingslag. Materialmixen består av mörka träslag, hållbara bomullstyger, skräddade detaljer, mjuka tassels och dekorativa mässingsnitar.
I kollektionen hittar du exklusiva möbler, vackra sänggavlar och ekologiska textilier som ger karaktär och personlighet till ditt hem, till ett överkomligt pris.

 

 

                     MOOD Stockholm

Mood är en stilsäker och inspirerande galleria i centrala Stockholm, som sedan sin öppning 2012 varit Stockholms mittpunkt. Här kan du spendera en heldag med frukost på café, shopping med fokus på mode, design och inredning, piffa upp med ett besök på någon av hår-, nagel- eller brynsalongerna och avsluta på restaurang.

Datum
21
november
Tid
17:30
Plats
Welcome Home Company By Leila Lindholm , MOOD Stockholm
Norrlandsgatan 13
Stad
111 43 Stockholm
 

VIP-mingel på Welcome Home Company By Leila Lindholm - Utsålt

  • Medlem
    För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
  • Företag
    Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!