Meny
 

Use Your Potential - sex veckors onlinekurs!

Undrar du om du är på rätt plats i livet? Känner du att du har mer att ge men behöver hjälp för att komma åt din fulla kraft? Kanske behöver du byta jobb eller göra en förändring och känner att nu är det dags!

Tillsammans med coachen Sofia Lilja har vi gjort en sexveckors onlinekurs som vill ge dig förutsättningarna för att ta nästa steg!

Vi hoppas att du hänger med!
4good & Sofia Lilja

OM KURSEN:
Varje torsdag får du ett mail med ett kursavsnitt. I avnsitten ingår en film från Sofia Lilja med en introduktion, uppgifter och övningar. Sofia guidar dig i övningarna och dina uppgifter gör du när det passar dig under veckan. Alla kursdeltagare samlas i en sluten grupp på Facebook där Sofia Lilja varje tisdag kl 21.00 livecoachar dig utifrån veckans tema. Självklart kan du titta på filmen och kommentera även om du inte gör det live! Gruppen är också ett bollplank för frågor och diskussion så att ni som går kursen tillsammans får ut det mesta av kursen och varandra!

Avsnitt 1. INTENTIONS
Avsnitt 2. REINJECT YOUR MIND
Avsnitt 3. COMMITMENT
Avsnitt 4. WHAT'S YOUR TRUTH
Avsnitt 5. KILL YOUR DARLINGS
Avsnitt 6. USE YOUR POWER

*Allt kursmaterial finns tillgängligt till och med 4 veckor efter avslutad kurs.

Sofia Lilja

GROW YOUR POTENTIAL! Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. På Make Life Happen ger hon dig en push framåt och verktygen att förverkliga dina drömmar! Till dig som längtar efter att våga stråla på ditt livs scen, men allt som oftast finner dig själv i publiken – som den tuffaste kritikern av alla.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
10
november
Tid
6 veckor från kursstart
 

Use Your Potential - sex veckors onlinekurs!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!