Meny
 

Use Your Potential - onlinekurs

Undrar du om du är på rätt plats i livet? Känner du att du har mer att ge men behöver hjälp för att komma åt din fulla kraft? Kanske behöver du byta jobb eller göra en förändring och känner att nu är det dags!

Tillsammans med coachen Sofia Lilja har vi gjort en sexveckors onlinekurs som vill ge dig förutsättningarna för att ta nästa steg!

Vi hoppas att du hänger med!
4good & Sofia Lilja

Sagt om kursen från tidigare deltagare:

"Jag blev klar över vad jag ville och är på god väg att veta vad som ska göras och när jag kommer att göra det."

"Har fått tydligare bild av mitt inre, vart jag är på väg, vart jag befinner mig idag och vart jag vill komma/drömmer om."

"Gett ny insikt på flera plan, verkligen hjälpt till att strukturera upp vad som är viktigt, känslor, drömmar, mål med mera. Har gett en energi och ett uppsving samt nystart att ta tag i mina mål igen efter en svacka."

OM KURSEN:
Varje torsdag får du ett mail med ett kursavsnitt. I avnsitten ingår en film från Sofia Lilja med en introduktion, uppgifter och övningar. Sofia guidar dig i övningarna och dina uppgifter gör du när det passar dig under veckan. Alla kursdeltagare samlas i en sluten grupp på Facebook där Sofia Lilja varje tisdag kl 21.00 livecoachar dig utifrån veckans tema. Självklart kan du titta på filmen och kommentera även om du inte gör det live! Gruppen är också ett bollplank för frågor och diskussion så att ni som går kursen tillsammans får ut det mesta av kursen och varandra!

 

Avsnitt 1. INTENTIONS
I första veckans avsnitt samlas vi kring våra intentioner, syften. För att komma dit du vill behöver du veta vad du vill!

Avsnitt 2. REINJECT YOUR MIND
För att veta vad vi behöver fylla oss med för att kunna leva i vår fulla kraft, behöver vi bli medvetna om vad vi har inom oss. I det här avsnittet går vi ett steg djupare.

Avsnitt 3. COMMITMENT
Avsnitt 3 handlar om commitment. Om beslutsamhet och om processen som leder dit.

Avsnitt 4. WHAT'S YOUR TRUTH
Om att hitta balans mellan förväntningar och vad som är rimligt så att du ger dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas hitta vilken som är din sanning.

Avsnitt 5. KILL YOUR DARLINGS
Den här veckan handlar det om att GÖRA. Kavla upp skjortärmarna, zooma ut och på en konkret plan se hur du kan skapa förändring i ditt liv.

Avsnitt 6. USE YOUR POWER
Sammanfattning och framåtblick. Vi gör en plan för hur du kan fortsätta din process och vårda dina mentala muskler som du tränat upp.

*Allt kursmaterial finns tillgängligt till och med 6 veckor efter avslutad kurs.

Sofia Lilja

GROW YOUR POTENTIAL!
Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. Sofia Lilja har verktygen för att ge dig push framåt så att du kan förverkliga dina drömmar!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
12
januari
Tid
6 veckor från kursstart
 

Use Your Potential - onlinekurs

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!