Meny
 

Sunshinepodden LIVE på Oscars!

Tänk nytt, tänk stort, dröm, inspireras och tanka energi när Sunshinepodden och 4good bjuder in dig och hela tjejgänget till en helkväll på Oscarsteatern. 

Tillsammans med dig blir stämningen på TOPP när Carina & Marie möter författaren EMMA HAMBERG, CHRISTINA STIELLI som gör stand up-debut, MARIA BORELIUS som peppar oss till bättre livsstil, mentala coachen CECILIA DUBERG, ÅSA NYVALL som lär oss allt om Kärlekens språk och feelgood-författaren CAMILLA DAVIDSSON!

Njut av mingel och bubbel, boksigneringar, networking och FEST-stämning tillsammans med oss onsdagen den 5 februari!  

Vi ses hälsar Carina & Marie och 4goodgänget!

På Sunshinepodden LIVE möter du!

EMMA HAMBERG - RESTEN AV ALLT ÄR VÅRT! Om att våga hoppa, mod och ny kärlek mitt i livet. Hon lämnade efter många år sin svårt sjuka man Agi. Och ny kärlek dök upp i form av hennes tonårsförälskelse från Paris. Emma Hamberg - aktuellt med nya boken - Resten av allt är vårt - delar med sig av sin story om att skiljas och att älska på nytt. Om passion, skuld, tonåringar, kärlek... Vi ser så mycket fram emot att möta Emma och prata om LIVET!

 

STAND UP MED CHRISTINA STIELLI! Skratta tillsammans med Christina Stielli som gör STAND UP-DEBUT!!! Be careful what you wish for. It might come true :) När en av Sveriges i särklass bästa föreläsare Christina Stielli gästade oss I Sunshinepodden berättade hon att hon var lite nyfiken på att testa stand up. Kanske gå en kurs. Testa någon gång. Vad är bättre än att testa och göra PREMIÄR på 4goodscenen tyckte vi. Och Christina antog utmaningen! Det blir igenkänning och skratt. Om när planerna man hade som nyförälskad blev någonting helt annat när barnen kom, när mannen drog och när jobbet sket sig. Bring it on Christina! 

MARIA BORELIUS - EN ANTIINFLMMATORISK LIVSSTIL & BLISS! Maria är prisbelönt vetenskapsjournalist och entreprenör som gjort stor succé med boken Hälsorevolutionen - vägen till en antiinflammatorisk livsstil. För Maria började revolutionen när hon vid 52 började känna sig trött, gammal och sliten. Driven av sin enorma nyfikenhet påbörjade hon en upptäcksfärd, en fyra år lång resa mot en ny anti-inflammatorisk livsstil. Hon träffade gurus, forskare och experter i världens alla hörn - i allt från Indien och USA till den den brittiska landsbygden. 

Nu är hon aktuell med nya boken om BLISS. Forskningen kring inflammation stormar fram över världen och Maria fortsätter att följa forskare och gurus tätt i hälarna och lägga det spännande pusslet för hur vi når ett ännu bättre jag. Resan tar henne till Wales, Los Angeles, San Francisco och Japan, där kvinnorna lever längst i hela världen. I Sunshinepodden LIVE ger Maria oss de bästa insidertipsen för att få till en antiinflammatorisk livsstil i vardagen, nya genvägar och enkla knep som verkligen fungerar! 

 

ÅSA NYVALL - KÄRLEKENS SPRÅK! Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Alla människor har ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning. Ett språk, som inte behöver vara verbalt. Dags att få bättre relationskoll när Åsa Nyvall lär dig förstå vilket av de fem kärleksspråken du har  - och plötsligt är det självklart varför din partner, dina barn, dina vänner och kollegor beter sig som de gör...  Åsa är coach, föreläsare, yogainstruktör och medförfattare till boken Kärlekens språk. 

FEELGOOD FÖRFATTAREN - CAMILLA DAVIDSSON! Det här är en tjej som vi längtat efter att möta i Sunshinepodden! Hon är marknadschefen som gick in i väggen och förändrade sitt liv. Idag är hon storsäljande författare och har sålt över 250.000 böcker. Nu är hon aktuell med sin sjätte roman I fikonträdets skugga. Hon bor numera i Åre med familjen och på somrarna mellan 2008 och 2016 förverkligade hon drömmen om att driva ett eget Bed & Breakfast på Fårö. För några år sedan satt hon i publiken på en 4goodkväll och tänkte på den där scenen vill jag berätta min story. Nu är vi så glada att hon gästar oss i soffan på Oscarsteatern för att peppa dig att förverkliga dina drömmar! 

CECILIA DUBERG - TA FRAM DITT LION MIND!

Hur gör man för att verkligen ta vara på och leva livet fullt ut? Vi bjuder in mentala tränaren och coachen Cecilia Duberg som skrivit boken "Lejonagendan" till oss i Sunshinepodden LIVE! Cecilia är psykolog och mental tränare som de senaste 15 åren har stöttat och tränat elitidrottare, ledare och entreprenörer att leva och jobba i sin fulla potential. Hon är författare till succéböckerna Lejonagendan - om självledarskap och Elefanteffekten - om att bygga starka team! Cecilia är också med på vår resa till Mallorca i vår -  4good Meet Up Palma - och håller workshop och yogar med oss i soluppgången.

 

 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
5
februari
Tid
18:30 - 21:30
Plats
Oscarsteatern
Kungsgatan 63
Stad
Stockholm
 

Sunshinepodden LIVE på Oscars!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!