Meny
 

Sunshinepodden LIVE med succéförfattaren Liane Moriarty 5 april 2022 - INSTÄLLT.

WOW - vi är så ärade och glada att vi ska få träffa internationella succéförfattaren Liane Moriarty i Sunshinepodden LIVE!

Och DU är INBJUDEN att vara med! Liane ligger bakom den fantastiska succéboken "Big Little Lies" som toppat New York Times Bestseller List och som också gjort stor succé som HBO-serie med Nicole Kidman och Reese Witherspoon i huvudrollerna. (Om du inte sett den - missa inte!) Nu är hon aktuell med boken "Äpplet faller inte" i Sunshinepodden LIVE!

Liane Moriarty har valt att planera in ETT Sverigebesök i år och det är hos oss - digitalt direkt från Sydney i Australien där hon bor! Så nu bjuder vi in DIG till det här unika mötet med stjärnan på bokhimlen, i Sunshinepodden LIVE i samarbete med Bokus.com - dessutom HELT FOR FREE!

Obs! Begränsat antal platser!

Vill du klicka hem hennes senaste bok? Med rabattkoden SUNSHINE (OBS! versaler) får du ett specialpris på senaste boken när du köper den hos Bokus.com!

ÄPPLET FALLER INTE är Liane Moriartys senaste roman som släpptes på svenska i februari i år och fått ta emot fin kritik!

Alla känner till familjen Delaney. Och den här hösten pratar hela stan om dem. Stan och Joy har setts som det perfekta paret: 50 år som gifta, ett team såväl på tennisplanen som i familjeföretaget.

Är deras lyckliga äktenskap bara en fasad? Vem är egentligen Savannah, kvinnan som Stan och Joy tagit under sina vingar? Och varför tvekar deras fyra vuxna barn att anmäla till polisen att Joy är försvunnen?

Urval av recensioner:

"Joy och Stan och de fyra barnen mejslas gradvis fram över 550 sidor till komplexa, mångbottnade karaktärer ... Moriarty dundrar in många serveess i den här romanen!" Femina

"Magnifik." The Guardian

"Spännande, mästerlig." Sun

"Författaren som skrev boken bakom tv-serien 'Big little lies' är tillbaka med ännu en roman där vi bjuds på både drama, spänning och vassa relationsbetraktelser." Damernas värld 

Använd koden Sunshine för att få ett bättre pris på boken hos Bokus!

FÖR ATT VARA MED OCH TRÄFFA LIANE MORIARTY 5 APRIL GÖR DU SÅ HÄR:

1. Klicka på knappen "Jag anmäler mig till Sunshinepodden LIVE med Liane Moriarty!" för att säkra din plats. När vi närmar oss eventet får du ett mejl från oss med länk till det digitala LIVE-eventet med Liane direkt från Sydney Australien. (OBS! Begränsat antal platser)

2.Vill du köpa boken? Klicka här och ange koden Sunshine för att få ett specialpris!

3. Skriv upp tisdag 5 april kl 20 i kalendern 

4. KLART! 

Det här ser vi fantastiskt mycket fram emot och hoppas att du också tar chansen till det här unika tillfället att träffa en världsstjärna som Liane Moriarty! 

VÄLKOMMEN!
Carina & Marie

 

LIANE MORIARTY - SUCCÉFÖRFATTAREN FRÅN AUSTRALIEN 

Liane Moriarty är född 1966 och bor i Sydney med man och två barn och har sin yrkesbakgrund som copywriter i reklambranschen.

Att skriva berättelser har funnits med henne sedan barnsben och det första bokavtalet hon fick var med sin pappa. Han betalade en dollar i förskott för att hon skulle skriva en bok till honom och det resulterade i trilogin The Mystery of Dead Man’s Island :-)

Sedan sin vuxna debut 2004 med Tre önskningar har hon kommit ut med nio böcker. Det stora internationella genombrottet kom med Öppnas i händelse av min död som hittills sålts i 2 miljoner exemplar i hela världen.

Copyright/fotograf: Uber Photography

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
5
april
Tid
20:00 - 20:45
Plats
Zoom
 

Sunshinepodden LIVE med succéförfattaren Liane Moriarty 5 april 2022 - INSTÄLLT.

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!