Meny
 

Spaningslunch 5 dec 2019

SPANINGSLUNCHER
Ta med en spaning till bordet! Våra spaningsluncher är en succé. En gång i månaden ses vi centralt i Stockholm för en lunch. Tema för denna lunch är IKIGAI. Läs mer om IKIGAI längre ner.

Vi träffas i en avslappnad miljö och delar bordsvis våra spaningar på 1-2 minuter på aktuella trender och fenomen samtidigt som vi äter en god lunch till självkostnadspris!

Välkommen till en superhärlig lunch med massa härliga spaningar och nya kontakter i ditt nätverk!

Datum: 5 december
Tid: kl 11:30-13:00
Var: SWING by Golfbaren, Surbrunnsgatan 46. OBS! Lunchen som serveras är vegetarisk. Anmäl om du är vegan eller om du har allergier som behöver beaktas (när du anmäler dig).

Välkomna på spaningslunch till Swing by Golfbaren!

Köket kommer att servera en härligt vegetarisk ”sharing-lunch” som vi kallar vårt koncept där man delar på all mat som ställs fram på borden! 120kr/pp. Dryck tillkommer.

Efter lunchen så bjuder jag på en runda minigolf för de som vill och har tid att stanna kvar. Ska bli så roligt att få visa vårt ställe för er alla.

P.s. Om det skulle vara någon som har speciella allergier/kost får denne gärna höra av sig senast 28/11 på mail: boka@swingbygolfbaren.se

//Nathalie Olofsson

Anledningen att gå upp på morgonen. Så kan man beskriva den japanska filosofin IKIGAI – som är ett sätt att hitta ditt WHY – din mening. 

På denna spaningslunch dyker vi nyfiket ner i ämnet och vill du lära dig mer om IKIGAI innan lunchen, lyssna på Sunshinepodden avsnitt 207 där Carina & Marie lär oss mer hur vi kan använda filosofin för att hitta mer passion och mening i livet tillsammans med experten Karin Hägglund.

Det handlar om att ställa sig fyra frågor: Vad är du bra på? Vad älskar du att göra? Vad behöver världen? Vad kan du få betalt för?

Datum
5
december
Tid
11:30-13:00
Plats
Restaurang SWING by Golfbaren
Surbrunnsgatan 46
Stad
Stockholm
 

Spaningslunch 5 dec 2019

  • Medlem
    För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
  • Företag
    Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!