Meny
 

Solskensresan Mallorca 2018

Succén är tillbaka. Förra året liksom detta tog platserna till Solskensresan slut rekordsnabbt :) Den 4-7 oktober 2018, har vi hyrt hela vårt favorithotell på Mallis! Häng med på härliga dagar av sol, bad, shopping, yoga med Malin Berghagen, träna med 4good-Marie och skön pyssla-om-dig-tid. Allt i sällskap av ett stort härligt tjejgäng! Vi bor tillsammans i bästa 4goodfeeling på mysiga Hotel Feliz njuter av god mat, cava och bara har det bra tillsammans.

Vill du boka direkt - maila solskensresan@4good.se. FULLBOKAT!

Vi ses på Mallis hälsar hela 4goodteamet!

Happy Morning Yoga med Malin i soluppgången!

Vilken power hon har Malin Berghagen! Hon är kändisdottern som går sin egen väg och följer sitt hjärta, trots att det inte alltid är enkelt. För några sedan åkte hon med oss på 4good på vår första Solskensresa. Där och då föddes kärleken till Mallorca och drömmen om att bo där, en dröm som nu är verklighet. Idag reser hon runt och yoga i världen med utgångspunkt på Mallorca.

Hon är aktuell med sin bok ”Mallorca i mitt hjärta” om ön som hon älskar.  Vi ser så mycket fram mot att få yoga med Malin under bar himmel i soluppgången under Solskensresan, höra henne berätta sin story och ge oss alla de bästa Mallistipsen i en inspirationsföreläsning under resan!

www.malinberghagen.se

Häng med Marie och träna utomhus på Mallorca på hennes egna Boot Camp!
Något av det bästa Marie vet är att inspirera andra till att träna och att utmana sig själva. Träning har alltid varit en stor del av hennes liv och på något sätt har hon alltid lyckats finna tiden till att träna trots en busy vardag. Kanske för att ett träningspass inte måste vara en timme på gymmet? Det kan vara en promenad i skogen, ett pass hemma i trädgården eller på cykeln in till jobbet!

När vi tränar i grupp ger vi varandra massor av pepp och energi och för Marie är det hela grejen. Det kommer bli roliga men tuffa övningar som alla ska klara av oavsett vilken nivå du är på i din träning.

 

Vad får dig att brinna? Vad längtar du efter och vad blir du glad av att göra?
Välkommen på en workshop om att komma ett steg närmare dina drömmar & idéer där vi på 4good har samlat alla våra klokskaper & erfarenheter!

Marie Thorslund & Carina Sunding leder workshopen. Carina, VD och grundare av 4good, lämnade karriären i mediavärlden för att starta 4good tillsammans med tre andra tjejer för över 12 år sedan. Marie har bl a jobbat på Twilfit, The Body Shop och Fritidsresor och förverkligade sin dröm om att bli entreprenör när hon blev delägare i 4good. De delar med sig av sina bästa tips för hur du går från dröm till verklighet!

Hotel Feliz
Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Hotellet har har 45 rum och ligger i västra delen med utsikt över hamnen och havet, strax ovanför Paseo Maritimo.

Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. Här finns också en rooftop avsvalkningspool med fantastiska 360-graders utsikt över Palma och en bastu med panoramautsikt. För de som vill ha sand mellan tårna går det buss direkt utanför hotellet till lilla mysiga stranden Playa de Illetas, där det också finns flera mysiga lunchrestauranger.

 

Pris:
Som medlem i 4good betalar du 5950 SEK.
Medlemskapet är kostnadsfritt och du blir medlem här

Allt detta ingår i 4good programmet:

 • Del i dubbel/trebädds rum på Hotel Feliz tre nätter
 • Fantastisk frukostbuffé a lá Hotel Feliz x 3
 • Get togheter party med bubbel på torsdagkväll
 • Happy Morning Yoga med Malin Berghagen x 3
 • Inspirationsföreläsning med Malin Berghagen
 • Morgonjogg x 3
 • Bootcamp med 4good-Marie  x 2
 • Dreamers & Doers Workshop med Carina & Marie från 4good

Programmet startar på torsdag kväll den 4 oktober med välkomstmingel kl 19.30 och avslutas efter frukost och yoga på söndag den 7 oktober.

Maila  för att boka din plats på Solskensresan 2018!

Betalning sker med faktura ca en vecka efter bekräftad bokning med 15 dagars betalningsvillkor om inget annat överenskommits. 

Det här tillkommer:
Flyg: Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.
Uppgradering: till Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com
Mat: Du som vill kan köpa till en härlig välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet ett glas cava och ett glas vitt vin ingår i middagen. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.
Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning i taxibilarna.
Yogamatta: Kan du förboka via oss och hämta ut på plats. Kostnad 250 kronor, eller ta med en egen.
Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Priset i Standard dubbelrum är 60 euro per person och 70 euro om du vill ha garanterad balkong och havsutsikt. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till . Betalning sker i samband med incheckning på hotellet, tänk på att du bokar samma standard på rummet för extranätterna som du har bokat för Solskensresan om du vill slippa byta rum.

Plats
Hotel Feliz
Avinguda de Joan Miró 74
Stad
Palma de Mallorca
Boka
Maila solskensresan@4good.se för att boka din plats!
 

Solskensresan Mallorca 2018

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt ör vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!