Meny
 

Solskensresan 2019

Solskrensresan är tillbaka! Den 3-6 oktober 2019 har vi återigen hyrt hela vårt favorithotell på Mallis och vi vill såklart ha med dig för några fantastiska dagar! Tidigare år har biljetterna till Solskensresan tagit slut rekordsnabbt så passa på att säkra din plats nu!:)

Häng med på härliga dagar av sol, bad, shopping, yoga med Malin Berghagen, träna med 4good-Marie och njut av Palma! Allt i sällskap av ett stort härligt tjejgäng! Vi bor tillsammans i bästa 4goodfeeling på mysiga Hotel Feliz njuter av god mat, cava och bara har det bra tillsammans.

Vi ses på Mallis hälsar hela 4goodteamet!

Happy Morning Yoga med Malin i soluppgången!

Vilken power hon har Malin Berghagen! Hon är kändisdottern som går sin egen väg och följer sitt hjärta, trots att det inte alltid är enkelt. För många år sedan åkte hon med oss på 4good på vår första Solskensresa. Där och då föddes kärleken till Mallorca och drömmen om att bo där, en dröm som nu är verklighet. Idag reser hon runt och yogar i världen med utgångspunkt på Mallorca.  

Vi ser så mycket fram mot att få yoga med Malin under bar himmel i soluppgången under Solskensresan, höra henne berätta sin story och ge oss alla de bästa Mallistipsen i en inspirationsföreläsning under resan! Är du nyfiken på Malin redan nu kan du lyssna på när vi träffar henne i Sunshinepodden här!

 

Häng med Marie och träna utomhus på Mallorca på hennes egna Boot Camp!
Något av det bästa Marie vet är att inspirera andra till att träna och att utmana sig själva. Träning har alltid varit en stor del av hennes liv och på något sätt har hon alltid lyckats finna tiden till att träna trots en busy vardag. Kanske för att ett träningspass inte måste vara en timme på gymmet? Det kan vara en promenad i skogen, ett pass hemma i trädgården eller på cykeln in till jobbet!

När vi tränar i grupp ger vi varandra massor av pepp och energi och för Marie är det hela grejen. Det kommer bli roliga men tuffa övningar som alla ska klara av oavsett vilken nivå du är på i din träning.

 

Vad får dig att brinna? Vad längtar du efter och vad blir du glad av att göra?
Välkommen på en halvdags workshop om att komma ett steg närmare dina drömmar & idéer där vi på 4good har samlat alla våra klokskaper & erfarenheter!

Marie Thorslund & Carina Sunding leder workshopen. Carina, VD och grundare av 4good, lämnade karriären i mediavärlden för att starta 4good tillsammans med tre andra tjejer för över 14 år sedan. Marie har bl a jobbat på Twilfit, The Body Shop och Fritidsresor och förverkligade sin dröm om att bli entreprenör när hon blev delägare i 4good. De delar med sig av sina bästa tips för hur du går från dröm till verklighet!

Bubbelprovning med Louise från Freixenet!

Var med och lär dig mer om mousserande på en provning med Louise Key Hedberg från Freixenet! Louise är en passionerad sommelier som älskar mat, vin och att sätta guldkant på livet!  Under provningen lär hon oss allt hon kan om mousserande vin - skillnader, smaker och bästa tipsen på mousserande i kombination med mat! Louise Key Hedberg är också en av medlemmarna i vårt affärsnätverk 4good Business Network. Hon är grym på att sjunga och har vunnit guld i barbershop-VM.

Hotel Feliz
Vi bor på det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som 2016 rankades som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. Hotellet har har 45 rum och ligger i västra delen med utsikt över hamnen och havet, strax ovanför Paseo Maritimo.

Vi har hyrt hela hotellet så det blir skön 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt. Här finns också en rooftop avsvalkningspool med fantastiska 360-graders utsikt över Palma och en bastu med panoramautsikt. För de som vill ha sand mellan tårna går det buss direkt utanför hotellet till lilla mysiga stranden Playa de Illetas, där det också finns flera mysiga lunchrestauranger.

Allt detta ingår i 4good programmet:

- Del i dubbel/trebädds rum på Hotel Feliz tre nätter
- Fantastisk frukostbuffé a lá Hotel Feliz x 3
- Get togheter party med bubbel på torsdagkväll
- Happy Morning Yoga med Malin Berghagen x 3
- Inspirationsföreläsning med Malin Berghagen
Bubbelprovning av mousserande vin med Louise från Freixinet
- Morgonjogg x 3
- Bootcamp med 4good-Marie  x 2
- Dreamers & Doers - halvdags workshop med Carina & Marie från 4good

 Programmet startar på torsdag kväll den 3 oktober med välkomstmingel kl 19.30 och avslutas efter frukost och yoga på söndag den 6 oktober.

Pris:
 6450 kr för hela programmet ovan inklusive boende
Betalning sker med faktura med 30 dagars betalningstid. Anmälan är bindade
Med reservation för ändringar i programmet. 

Det här tillkommer:
Flyg: Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: till Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Vill du bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.
Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Mat:
Du som vill kan köpa till en härlig välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av grillat kött, skaldjur och grönsaker med en massa tillbehör och två glas ingår i middagen. Kostar 450 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning i taxibilarna.

Yogamatta: Kan du förboka via oss och hämta ut på plats. Kostnad 300 kronor, eller ta med en egen.

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till Solskensresan. Priset i Standard dubbelrum är 60 euro per person och 70 euro om du vill ha garanterad balkong och havsutsikt. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet, tänk på att du bokar samma standard på rummet för extranätterna som du har bokat för Solskensresan om du vill slippa byta rum.

Vi ses på Mallorca hälsar Carina & Marie! 

 • 4good Meet Up Palma

  Häng med oss till Mallorca första helgen i maj!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • 4good Business Network

  Nya starter hösten 2019 i Stockholm!

 • Dreamers & Doers

  NYTT DATUM! Workshop 22 september för dig som vill drömma större!

Plats
Hotel Feliz
Avinguda de Joan Miró 74.
Stad
Palma de Mallorca
Boka
Bokas på boka knappen!
 

Solskensresan 2019

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!