Meny
 

REACH FOR THE TOP! POWERMORGON MED RENATA CHLUMSKA

Kom på en powerfylld morgon och träffa en av Sveriges mest inspirerande föreläsare - världsäventyrerskan Renata Chlumska! Hon är drottningen av extrema utmaningar - hon vet hur man sätter upp mål och hur man får en vinnande attityd! Det handlar om små steg för att nå ditt mål! Nästa expedition är - håll i er - MÅNEN! Oavsett om du vill nå ett personligt mål eller att nå företagets mål kommer du att ta ett nytt steg framåt efter att du har mött Renata. Kom och få pepp, boost och inspiration den 24 september på Rival!

Gå 3 för 2 med koden RENATA! Boka senast den 10 september!

Renata - en av världens främsta äventyrerskor!

Som en av världens främsta äventyrare vet Renata Chlumska allt om utmaningar. Hon har upptäckt de mest häpnadsväckande platser i världens alla hörn och är den första svenska kvinna som gjort ”Seven Summits”, hon har alltså bestigit de högsta topparna på jordens sju kontinenter! Detta äventyr innebar också att hon blev den första svenska kvinna som besteg Mount Everest. Hon har cyklat och paddlat kajak USA runt och skrivit boken ”När bergen kallar”. Nu är nästa äventyr - MÅNEN! Den 24 september intar hon 4goodscenen på Rival för att dela sina äventyr och ge oss sina bästa tips för hur du förverkligar dina drömmar och når dina mål - oavett om det är jobbet eller privat!  

Ahkka Outdoor är på plats!

Spana in och shoppa kläderna Renata designar! På plats möter du Ahhka Outdoor och får en förhandstitt på deras helt nya kollektion med snygga vinter- och outdoorkläder. Funkar både på äventyr och till jobbet. Ahkka är det outdoor varumärke som Renata valt att representera och som hon designar för! Kolla in alla plaggen du behöver för dina framtid äventyr. Nyfiken redan nu - kolla in här

Just nu har du 30% rabatt om du shoppar via 4good - kolla här

PS. Hänger du med på 4good Mountain Camp?


Du har väl inte missat att anmäla dig till 4good Mountain Camp med Renata Chlumska i spetsen den 6-9 september? Vi har några få platser kvar! Häng med oss på ett äventyr med både utmaningar och avkoppling! Vi bestiger Mittåkläppen med Renata, yogar med Malin Schultz, cyklar mountainbike på fjällstigarna och mycket mer! Läs mer och boka din plats här!   

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
24
september
Tid
08:00-09:00 Dörrarna öppnar 07.30
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

REACH FOR THE TOP! POWERMORGON MED RENATA CHLUMSKA

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!