Meny
 

PREMIÄR-mingel med 4good och MINI

Kom på lyxigt PREMIÄR-mingel med 4good & MINI! Du blir först med att se den nya Countryman MINIn och njut av känslan av att sitta i en sprillans ny bil.

Fantastiska kocken Tareq Taylor bjuder på fingerfood i världsklass och delar med sig av sin story som inspirerar dig till att drömma och våga ta ut svängarna - både i köket och i våra liv :)

Det blir en helkväll bara för våra medlemmar - dessutom med lyxiga goodiebags & utlottningar! Varmt välkommen önskar 4good och MINI
OBS! Begränsat antal platser!

Tareq Taylor är kritikerrosad gourmetkrögare och uppskattad TV-kock, känd från bl.a. SVTs  Trädgårdsmåndag och som gästkock hos Historieätarna. För den internationella publiken är Tareq mest känd för sin TV-serie Tareq Taylor’s Nordic Cookery som sänds i över 100 länder världen över. 

Förrutom att vara en hejjare på att laga mat och pyssla i trädgården så är Tareq en sann inspiratör och hans story är verkligen inspirerande att lyssna på! Han vill få oss att njuta av vägen fram till drömmen och att resan är en del av målet!

I Malmö driver han populära Slottsträdgårdens kafé samt matstudion och restaurangen, Kockeriet.
Vi älskar hur han får oss att vilja lära oss mer och inspirerar oss att utvecklas på många plan! Självklart kommer du att kunna köpa Tareqs senaste bok på plats till 4good pris och få den signerad :)

PREMIÄR - Nya MINI Countryman! 

Designad för att leva livet fullt ut och följa vinden dit den tar dig! Packa bilen, tänk stort och upptäck nya, och nu ännu rymligare MINI Countryman. Med senaste teknik, äkta körglädje och oändlig mångsidighet kan nya MINI Countryman på ett ögonblick förvandlas från en urban stadsbil till en tuff terrängbil, perfekt för att passa både de stora äventyren men också vardagsbestyren. En riktig 4goodbil med andra ord :) 

 

TA CHANSEN! MINI Pays It Forward!

Behöver du en MINI för att förkliga en dröm eller ta dig vidare i livet?

Vi har en Solskensbil i Malmö för dig som medlem i 4good! Och nu kan DU ansöka om att få köra Solskensbilen under några månader! Nominera dig själv eller någon annan som behöver extra energi genom att ha en MINI under några månader. Starta eget företag, hjälpa och inspirera andra, kört fast och behöver en energikick, det finns många anledningar till att en bil kan hjälpa :) Ansök på  senast 13e februari.

Lycka till!!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
23
februari
Tid
18:30 - 20:30
Plats
MINI förenade bil Malmö
Djurhagegatan 15
Stad
Malmö
 

PREMIÄR-mingel med 4good och MINI

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!