Meny
 

POWERMORGON - Work Flow!

Work Flow – Let’s Go! Kom på en riktig power morgon och få bästa starten innan jobbdagen! Du peppas till nya sätt att jobba av Malin Jilkén och Anna Sundström från Floworkers som vet hur du hittar ditt Work Flow – den där sköna känslan när tid och rum försvinner och ditt fokus är på max. It’s time to make that To Do-list happen! Vi ses på Rival!

Gå 2 för 1!
Boka med koden FLOW!


Time to bring Work Flow to the World!

Allt började med ett hej på 4good Business Network. Idag, ett halvår senare, driver Malin Jilkén och Anna Sundström Floworkers tillsammans. Två passionerade entreprenörer som vill sprida sköna vibbar och inspirera fler att må bra på jobbet. Båda har varit runt på många arbetsplatser som konsulter och upplevt hur multitasking, dålig energi på arbetsplatsen och i teamet påverkar prestationen och välmåendet. Det är dags att ändra det! Tillsammans har de tagit fram Work Flow-metoden som är uppbyggd på senaste forskningen samt egna erfarenheter.

Malin Jilkén är en creative spirit som har jobbat med kommunikation och marknadsföring i över tolv år. Hon är van att hålla tighta deadlines, producera content under press och att jobba med nya team. Malin vill locka fram kreativiteten och energin i alla team hon kommer till. Ekonomen och trebarnsmamman Anna Sundström har jobbat med ledarskap och finans i över femton år. Hon är doern som jonglerar med vardagspussel, koncernredovisningar och hon brinner för hållbara arbetsmetoder som inkluderar rörelse på arbetstid. Ett bra flowteam helt enkelt!

 

Work Flow-metoden slår hål på myten om att multitasking är effektivt. Istället är det monotasking, teambuilding och aktiva pauser som gäller för att du ska prestera som bäst på jobbet och ha energi kvar när du jobbat klart. Helt enkelt hur du ökar ditt fokus och din produktivitet samtidigt som du upplever mindre stress. Metoden bygger på den senaste hjärnforskningen och är uppbyggd för att hjärnan - och hjärtat - ska må bäst. Du får alla tipsen och tricksen hur du kan få mer FLOW och mindre stress!

Work Flow i samarbete med 

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
19
februari
Tid
08.00 - 09.00 (Dörrarna öppnas 07.30)
Plats
Rival
Mariatorget 3, 118 91 Stockholm
Stad
Stockholm
 

POWERMORGON - Work Flow!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!