Meny
 

Powermorgon med Kristin Kaspersen - GOOD MORNING

Rise & Shine, darling! Vill du ha skönaste starten på dagen, varje dag? Kom på en powermorgon och få de bästa tipsen och tricksen för nya morgonrutiner från ett riktigt proffs - Kristin Kaspersen!

Vänd mardrömsmorgonen från kaos till balans och harmoni :) Vilken är den optimala frukosten och hur tränar jag bäst på morgonen? Yoga, promenader, löpning... Kristin guidar dig i hur du med bara 15 minuter kan få till både en skön yoga och stretch som väcker dig på rätt sätt så att du äger dagen! Kristin är aktuell med boken Good Morning och i samarbete med Paradisverkstan har hon också designat ett eget supervackert morgonporslin som visas på plats!  

Välkommen på en inspirerande morgon, ja rent av en investering i alla dina kommande morgnar!

Programledaren och tv-personligheten Kristin Kaspersen är ett välkänt ansikte för många! Sen tidigt nittiotal har hon programlett allt från Söndagsöppet och Cancergalan till Nyhetsmorgon i TV4. Hon har sommarpratat i P1 och 1993 mottog hon som yngsta person någonsin Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet!

Parallellt med TV-karriären har Kristin alltid haft ett stort intresse för hälsa och träning vilket gjort att hon grundutbildat sig till både kostrådgivare och yinyogainstruktör! 2013 släppte hon boken "Stark i kropp och själ: träning mat inspiration" för att inspirera och motivera till träning och nu är hon aktuell med sin tredje bok "Good Morning" som precis släppts - en bok full av härliga recept och enkla träningsövningar för stressade morgnar. Men också massor av tips på hur du får en grym start på dagen!

Våra fina partners

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
25
september
Tid
8:00-9:00
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

Powermorgon med Kristin Kaspersen - GOOD MORNING

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!