Meny
 

POWERMINGEL PÅ THE LOBBY, Regeringsgatan 61. Kl 18-20.00 Bring a friend. Bubbel & nätverkande med alla i 4good Business Network

Välkommen till powermingel på The Lobby! Vi lovar dig en inspirerande kväll med massa nätverkande, bubblande prosecco och tilltugg och dessutom får ni träffa vår inspirerande gäst nätverksmedlemmen Linda Häggkvist! Sjävklart är Carina och Marie på plats och berättar om vad som är på gång i affärsnätverket och vad som är nytt inför våren 2019!

Vi ses på The Lobby!

Vi vill alltid presentera det senaste för er i nätverket, just därför har vi valt att hålla till på The Lobby som är en helt ny evendestination mitt i Stockholm! I The Lobby hittar du en inspirerande mix av svenska och internationella märken, modeskapare, kreatörer och entreprenörer som vill utmana sig själva och branschen! Här kan du inte bara upptäcka alla spännande nyheter inom mode, design, accessoar, hälsa och teknik, här kan du dessutom ta del av inspirationsföreläsningar, yogaklasser, shoppingkvällar, meet the designer-event och fashion talks. Mer om idén bakom The Lobby får vi ta del av under kvällen!

Linda Häggkvist som är vår gäst under kvällen är en passionerad, värderingstyrd entreprenör och medlem i 4good Business Network! Vi får äran att höra hennes story om varför hon har grundat det syftesdrivna varumärket Wangari Sthlm, vars affärsidé går ut på att fusionera sociala behov med modevärlden.  Hon pratar om hur livets tyngsta ögonblick kan bygga ovärderlig styrka för framtida utveckling, både inom yrkeslivet och privat. Det finns bara ett sätt att skapa förändring och det är att göra någonting!

Kika in här för att läsa mer om hur Wangari Sthlms arbetar för välgörenhet och kolla in deras ursnygga designade sidenscarves och läs om deras fina samarbete med Wildhood Foundation!

Är du eller känner du någon som är nyfiken på att gå med i 4good Business Network? Läs mer och gör en ansökan här!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
29
november
Tid
18.00-20.00
Plats
The Lobby
Regeringsgatan 61
Stad
Stockholm
 

POWERMINGEL PÅ THE LOBBY, Regeringsgatan 61. Kl 18-20.00 Bring a friend. Bubbel & nätverkande med alla i 4good Business Network

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!