Meny
 

Powermingel och AW - bring a friend!

Äntligen är det dags för våren stora nätverksmingel!

Den 30 maj ses vi på Klara Strand för att mingla in sommaren. Du möter nätverksproffset Mia Törnblom som delar med sig av sina bästa knep för hur du bjuder på dig själv i ditt nätverkande genom att vara generös. För att nätverka handlar om att ta plats och vara bjussig, vilket är precis vad Mias nya bok handlar om!

Vi bjuder på Freixenets nylanserade prosecco i snyggaste flaskan och lättare tilltugg. Och på så möter du Nespresso som håller kaffeskola och bjuder på fantastiskt kaffe! Vi har såklart också vår egen DJ Mira på plats!

Fånga möjligheterna, bring a friend och kom!

Networkinghälsningar,
Carina & Marie 

Mia Törnblom är en Sveriges främsta föreläsare. Hon är coach i personligt ledarskap, försäljning och kommunikation och 2005 gjorde hon succé med boken "Självkänsla nu!" Efter flera boksuccér är hon nu aktuell med sin tionde: "Ta plats med ansvar och generositet" som handlar om att våga tro på sig själv och ta plats med fokus på generositet istället för "what's in it for me". Precis vår filosofi på 4good! Mias nya bok finns också att köpa till specialpris under minglet :)

 

Datum
30
maj
Tid
17:30-19:30
Plats
Klara Strand
Blekholmstorget 30
Stad
Stockholm
 

Powermingel och AW - bring a friend!

  • Medlem
    För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
  • Företag
    Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!