Meny
 

Powermingel 8 december 2020

Vi avslutar varje säsong med ett festligt digitalt powermingel där ni som medlemmar står i fokus. Just nu känns det extra härligt att få inspirera varandra, sprida lite goda vibbar och framförallt - få träffas. Sätt på dig glittertoppen eller din favoritblus - så ses vi på säsongens sista event.

Den här kvällen har vi bjudit in Sandra Furulund som kastade sig in i affärsnätverket med en energifylld presentationsvideo som gjorde oss nyfikna. Sandra är High Performance Coach och kommer under kvällen ge dig en extra boost av kraft och energi.

Vi träffar också Carol Möllebo - entreprenören i affärsnätverket som förverkligade drömmen om en egen olivfarm i södra Frankrike. Vi får en glimt av hennes drömliv och kanske blir vi inspirerade att ta tag i det vi drömmer om och längtar efter.

Varmt välkomna - vi ser fram emot att få träffa er!

Carina, Marie & Linda

PS. Anmäl dig på BOKA-knappen. Länk till ZOOM hittar du längre ner på sidan samt i din bokningsbekräftelse.

Sandra Furulund är High Performance Coach och Stressrådgivare med bas online och i Jönköping. Hon visar drivna och högpresterande entreprenörer, ledare och privatpersoner vägen till en hållbar och kraftfull livsstil så de kan ha en hög livskvalitet och höga resultat. 

Ikväll delar hon med sig av sina personliga favorit-nycklar så du kan lyfta framåt med energi. Vi behöver dig – du gör den här världen bättre och jag vill att du ska leverera det du är fantastisk på och njuta av att ha energi varenda dag!

Bland lavendel, citroner & oliver!
Möt medlemmen Carol Möllebo som förverkligade drömmen om en egen olivfarm i södra Frankrike. Nu har hon precis klarat av sin första olivskörd någonsin och längtar tills hon på nytt kan bjuda in gäster till sina retreats.

Carol är entreprenören bakom Events by Carol och lycklig är den som får njuta av hennes underbara matlagningskonst! Vi pratar om att förverkliga drömmar, om personlig hållbarhet och om hur en olivskörd egentligen går till! 

ZOOM-inbjudan

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83004675844?pwd=b04xQmUrbG9wN2IrcVJmL3pxV0VrZz09

Meeting ID: 830 0467 5844

Passcode: Networking

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
8
december
Tid
18:00-19:30
Plats
Digitalt via ZOOM
 

Powermingel 8 december 2020

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!