Meny
 

Power Hour - Malmö & Skåneregionen

It´s time for POWER HOUR!
Och DU är inbjuden! 

Nu samlar vi The Networking Power och ger oss ut på en stor digital turné till alla kvinnor som längtar efter mer utveckling & sammanhang i jobblivet!

Du får våra TOPP 3-nätverkstips och LinkedIn-experten Tina Lindahl ger dig LinkedIn-hacksen du inte kan vara utan!  Du möter andra tjejer och får prova på att nätverka tillsammans i mindre grupper.

Varmt välkommen till en timme fylld av möjligheter, kraft och energi för DIG som längtar efter personlig utveckling och ett roligare jobbliv!

Bjud med dina kompisar, kolla in turnéplanen och JOIN IN! 
Vi ses hälsar Carina & Marie! 

CARINA SUNDING & MARIE THORSLUND
GRUNDARE - 4GOOD BUSINESS NETWORK

Carina & Marie är entreprenörerna & inspiratörerna bakom 4good, Sunshinepodden & 4good Business Network. För 5 år sedan förverkligade de drömmen om att starta ett affärsnätverk för kvinnor som de själva saknade. Ett bjussigare och roligare nätverk med fokus på utveckling och att skapa möjligheter för varandra. Sedan dess har de sett SUPERKRAFTEN på nära håll. Den magiska formeln där summan av tillsammans blir mycket större än vad vi någonsin kan skapa själva! De har sett medlemmarna utvecklas, förverkliga drömmar, connecta, karriärväxla, sätta nya mål och skapa ny business tillsammans! På Power Hour bjuder de på sina bästa nätverkstips!

 

TINA LINDAHL 
LINKEDIN-EXPERT & BUSINESS BOOSTER

Hur använder man sig av världens största professionella nätverk? Tina Lindahl är businessboostern som hjälper företag och personer att maxa sin närvaro på LinkedIn. Under vår POWER HOUR delar hon sina bästa tips för att du ska kunna boosta ditt nätverk och skapa nya möjligheter jobblivet! Vilka är framgångsfaktorerna för att sticka ut, hur skapar man bra innehåll, ska man alltid tacka ja till nya kontakter och ja, hur ska vi egentligen bete oss på denna enorma plattform?! 

ZOOM-inbjudan


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/83317119483

Meeting ID: 833 1711 9483

Tips hur du kommer igång med ZOOM:

 • Kom i god tid innan eventet börjar för att kontrollera att tekniken är med dig.
 • Du väljer själv ifall du vill ladda ner ZOOM som app/klient eller ansluta via webbläsaren.
 • Vi tipsar om att ansluta till ZOOM via datorn för att smidigare se alla deltagare, delta i chatten och breakout-rooms.
 • Om det inte fungerar att ansluta till mötet, testa en annan webbläsare om möjligt. Du kan också prova att ansluta via mobilen.
 • Vissa företag har brandväggar eller regler som inte tillåter ZOOM, i sådana fall kan du ansluta till mötet på en privat dator eller via en webbläsare som ligger utanför företagets brandvägg.

 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
14
oktober
Tid
09:00-10:00
Plats
Digitalt via ZOOM
 

Power Hour - Malmö & Skåneregionen

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!