Meny
 

POP UP Office 26 maj 2020

Välkommen till POP UP OFFICE 26 maj som vi kör via ZOOM. Vi kommer köra en effektiv jobbdag tillsammans med jobb i breakoutrooms där ni betar av er to-do-lista. Förbered gärna din lista på uppgifter du önskar jobba med under dagen så är du redo att köra igång direkt när första jobbpasset startar.

POP UP OFFICE MED POWER BREAKS

I denna POP UP OFFICE har vi fokus på att effektivisera vår jobbdag med power breaks. Lina Eklind från BN11 inspirerar oss till mer rörelse i vardagen, vi kommer få testa på härliga power breaks och veta varför det är så viktigt med pauser av rätt slag. Häng med oss den 26 maj och lär dig du också!

Välkommen!

**************************

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81856180189?pwd=S25XbjVOcDZidEZVYTRobStjUDY5Zz09

Meeting ID: 818 5618 0189

Password: 069776

Lina Eklind är hälsopedagogen som brinner för att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning.

En sak som definitivt de flesta behöver göra mer av är att bryta stillasittandet. Vi svenskar tränar faktiskt en del men tyvärr räcker inte det för att väga upp vår stillasittande vardag, visar forskning. Även för den som kör tuffa träningspass varje kväll är stillasittandet negativt. Den goda nyheten är att det faktiskt går att göra något åt det – och att det inte är särskilt krångligt eller svårt. Lösningen ligger i att hålla sig aktiv under dagen, genom korta pauser vid ditt skrivbord till exempel.

Lina anser att det råder en obalans mellan de som är extremt hälsosamma och de som är extremt ohälsosamma, vilket gör att de extremt hälsosamma krånglar till det ännu mer medan de extremt ohälsosamma inte ens orkar börja. Linas övertygelse är att en god livsstil, eller att hitta sitt eget LAGOM varken behöver vara krångligt eller tråkigt om man vet vilket håll man kan gå åt. Det är vad Lina försöker uppnå genom sina föreläsningar, individuell coachning, utbildningar samt hennes Pod Lagompodden.

Lina hjälper dig med korta rörelsepauser. Inspiration och fler tips finns det på hennes youtube-kanal linalagom. Så upp och rör dig!!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
26
maj
Tid
09:00-12:00
Plats
Digitalt via ZOOM
ZOOM-inbjudan
Stad
Digitalt via ZOOM
 

POP UP Office 26 maj 2020

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!