Meny
 

Pia Sundhage & Mia Törnblom - Man vinner inte av en slump!

Den 27 april är det dags för 4good Work med powerduon som vet allt om att sätta mål och nå dem! Möt Pia Sundhage & Mia Törnblom tillsammans i en unik eftermiddag på Oscarsteatern. Hur hittar du rätt mental inställning? Vad gör ett vinnande team? Och hur leder man sig själv samtidigt som man förväntas leda andra? Nu får du träffa experterna som ger dig verktyg, tips och inspiration!

Pia är den omtalade och ibland kontroversiella förbundskapten för svenska damlandslaget i fotboll och Mia är Sveriges mest kända coach i personlig utveckling. Tillsammans jobbar duon just nu med svenska damlandslaget inför fotbolls-EM i Holland i juli. Missa inte chansen att bli coachad och skaffa dig ett mindset som skapar framgång. Ta med kollegorna och kom för en fullspäckad eftermiddag!

Pia Sundhage
Leder svenska damlandslaget i fotboll

Pia Sundhage har levt för fotbollen hela livet. Länge som framgångsrik spelare, men på senare år som kanske ännu mer framgångsrik tränare. Idag är hon förbundskapten för svenska damlandslaget i fotboll och under tiden som hon tränade USA:s damlandslag tog de hem dubbla OS-guld. Pia blev själv utsedd till årets damtränare vid den internationella FIFA-galan 2013. Listan kan göras lång, och det är lätt att förstå att Pia under dessa år lärt sig otroligt mycket om ledarskap, teamutveckling, motivation, reslutat och målfokus!

 

Mia Törnblom
Författare, talare & coach i ledarskap

Mia Törnblom har hjälpt tusentals personer till utveckling och är en av Sveriges främsta föreläsare som coachar i personligt ledarskap, försäljning och kommunikation! När hon 2005 gav ut sin bok Självkänsla nu! blev den genast en bästsäljare och efter det har hon fortsatt att leverera flera böcker som träffar läsaren rakt i hjärtat. Mia gör idag allt ifrån att coacha individer i självledarskap till att sprida inspiration genom föreläsningar eller hålla längre utbildningar. Vare sig hon jobbar med ledningsgrupper i näringslivet eller med svenska damlandslaget i fotboll ger hon alltid 100% av sig själv!

Skapa teamkänsla med en minikickoff på 4good Work!
Bjud dina kollegor eller kunder på en eftermiddag med Pia & Mia! På 4good Work får du och kollegorna motivation, energi och nytänk på jobbet från två av Sveriges bästa coacher och inspiratörer under en fullspäckad eftermiddag, öppet för både kvinnor och män. Om ni vill ha de bästa platserna, boka vår premiumbiljett så reserverar vi dem åt er!

Vill ni äta lunch på Oscarsteatern innan eventet eller har andra önskemål? Maila för mer info! 
Vi skräddarsyr efter era behov!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone på 4good Work på Oscarsteatern kan du mingla & nätverka för att boosta dig själv och din business!

Vi håller till på fantastiskt vackra Oscarsteatern på Kungsgatan i Stockholm. Oscarsteatern är en av Stockholms äldsta och mest anrika privatteaterar, känd för sina musikaler, teaterföreställningar, operetter och shower! Och nu är det dags för 4good Work med Pia & Mia att inta scenen!

Selfietime :) Powerduon Pia & Mia som coachar svenska damlansdslaget i fotboll! Vi är så glada att ha dem på vår 4goodscen och det kommer bli en eftermiddag med grym pepp!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
27
april
Tid
13.30 - 16.00 - dörrarna öppnas 13.00
Plats
Oscarsteatern
Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm
Stad
Stockholm
 

Pia Sundhage & Mia Törnblom - Man vinner inte av en slump!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!