Meny
 

Use Your Potential - sex veckors webbkurs!

Undrar du om du är på rätt plats i livet? Känner du att du har mer att ge men behöver hjälp för att komma åt din fulla kraft? Kanske behöver du byta jobb eller göra en förändring och känner att nu är det dags!

Tillsammans med coachen Sofia Lilja har vi gjort en sexveckors webbkurs som vill ge dig förutsättningarna för att ta nästa steg!


Vi hoppas att du hänger med!
4good & Sofia Lilja

OM KURSEN:
Varje torsdag får du ett mail med ett kursavsnitt. I avnsitten ingår en film från Sofia Lilja med en introduktion, uppgifter och övningar. Sofia guidar dig i övningarna och dina uppgifter gör du när det passar dig under veckan. Alla kursdeltagare samlas i en sluten grupp på Facebook där Sofia Lilja varje tisdag kl 21.00 livecoachar dig utifrån veckans tema. Självklart kan du titta på filmen och kommentera även om du inte gör det live! Gruppen är också ett bollplank för frågor och diskussion så att ni som går kursen tillsammans får ut det mesta av kursen och varandra!

Avsnitt 1. INTENTIONS
Avsnitt 2. REINJECT YOUR MIND
Avsnitt 3. COMMITMENT
Avsnitt 4. WHAT'S YOUR TRUTH
Avsnitt 5. KILL YOUR DARLINGS
Avsnitt 6. USE YOUR POWER

Sofia Lilja

GROW YOUR POTENTIAL! Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. På Make Life Happen ger hon dig en push framåt och verktygen att förverkliga dina drömmar! Till dig som längtar efter att våga stråla på ditt livs scen, men allt som oftast finner dig själv i publiken – som den tuffaste kritikern av alla.

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
13
oktober
Tid
6 veckor från kursstart
 

Use Your Potential - sex veckors webbkurs!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!