Meny
 

Njut av en Soul Sunday med oss!

YES! It is time for a Soul Sunday! Dags att njuta lite extra! Kom på brunch med oss på mysiga Egoiste och en miniföreläsning med inrednings- och stiltips på Svensson i Lammhult! Och DU och en vän är inbjudna!

Vi ses den 21 oktober på Mood Sthlm. Det blir networking, exklusiva erbjudanden och överraskningar! Inbjudan gäller för dig och en vän <3

Begränsat antal platser, först till kvarn. 

Är du sugen på förnyelse i hemmet är det här en förmiddag du inte får missa! Nu får vi veta allt om höstens trender när det gäller möbler och inredning och massa kul tips och inspiration!

SUPERERBJUDANDE FÖR OSS!

Vi får 10% rabatt på alla beställningar som görs i butiken och 20% vid köp av 2 eller fler textilier! Dessutom erbjuds vi 1 timmes gratis konsultation hos Studio! Vid köp av 2 textilier eller fler får man 20% på hela textilsortimentet.  

MENY BRUNCH

Meny 1: Eggs Benedict - pain de chocolat – kaffe/te - färskpressad juice
eller
Meny 2: Grekisk yoghurt m frukt & granola - liten surdegsbaguette m ost - kokt ägg färskpressad juice – kaffe/te

PRIS: 195 kr

P.S Inför brunchen stämmer vi av vilken av de två menyerna du vill ha. I första steget behöver du bara boka och betala för din plats!

På Café Egoïste serveras allt från egentillverkade bakverk till maträtter från Paris och New Yorks bästa menyer. Eftersom Café Egoïste är systercafé till Café Saturnus på Eriksbergsgatan så hittar du här också Stockholms kanske mest omtalade kanel & karde-mummabullar i megaformat! Tips om det är någon som har lite plats kvar efter brunchen ;)

 

Svenssons i Lammhult är en ledande svensk detaljhandelskedja med inspirerande möbelbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult. Här hittar vi kvalitetsmöbler och heminredning från alla våra favoritmärken. Med inredningstjänsten Studio Svenssons i Mood Stockholm kan vi nu få proffshjälp från experter! Få tips och bolla idéer för att ta fram de perfekta inredningsförslaget för just dig!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
21
oktober
Tid
11.00-13.00
Plats
Mood Stockholm
Regeringsgatan 48
Stad
Stockholm
 

Njut av en Soul Sunday med oss!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!