Meny
 

Networking, powermingel och bokpremiär!

Ge dig själv en bra start på jobbhösten med mycket energi! Ta med en vän, kom fira och mingla med oss! För måndagen den 28 augusti firar vi att Stora Peppboken har premiär på Scandic Europa i Göteborg!

Du möter författarna till Stora Peppboken - Carina & Marie från 4good  - och har så klart möjlighet att köpa boken till specialpris på plats - laddad med power, tips, övningar och stories från tjejer som drömt och gjort! Bästa presenten till dig själv eller någon du tycker om :)

Linda som är ansvarig för affärsnätverket i Göteborg delar med sig av bästa tipsen hur du nätverkar mer och bättre - The 4good Way of Networking. Och så blir det bubbel och tilltugg!

Inbjudan gäller för dig och en vän! Pris 100 kr och i priset ingår bubbel och tilltugg.

Vi har bara 100 platser, först till kvarn!

Varmt välkommen! Hoppas vi ses :)

PS. Är du nyfiken att gå med i vårt affärsnätverk 4good Business Network till hösten är det ett perfekt tillfälle att både träffa medlemmar och oss på 4good i Göteborg under kvällen! Är du redan medlem i vårt affärsnätverk går du självklart utan kostnad.

 

Datum
28
augusti
Tid
18-20.30
Plats
Scandic Hotel Europa
Nils Ericsonsgatan 21
Stad
Göteborg
 

Networking, powermingel och bokpremiär!

  • Medlem
    För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
  • Företag
    Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!