Meny
 

Making a Change - Stockholm

Hur hittar man drivet att förändra livet och framtiden? Möt fyra changemakers som alla brinner för att göra världen bättre. Oavsett om det är att följa sin passion, jobba med flyktingfrågor eller att inspirera andra att förverkliga sina drömmar!

Möt Alice Bah Kuhnke - Sveriges kultur- och demokratiminister och peppas av Suad Ali - en av Sveriges 101 supertalanger som drivs av att göra skillnad. Från fängelse och livskris till att göra helt om - skådespelerskan Sanna Bråding delar sin starka story och du möter müslidirektören som gjort fyra IRONMAN - Susanne Dalsätt som vet hur du sätter upp mål och når dem!

Ta med tjejgänget och kom Kom på en 4goodkväll full av power, pepp, möjligheter, mingel, vin och goodiebags.

När du bokar kan du välja att skänka 50 kronor som oavkortad går till Tjejzonen som arbetar förebyggande för att minska psykisk ohälsa hos tjejer! Du hittar biljetten efter att du tryckt boka och valt biljett!

Alice Bah Kuhnke

Kultur- och demokratiminister

Mod och passion!
Från en tidig tv-karriär i början av nittiotalet som programledare för Disneyklubben till att idag vara Sveriges kultur- och demokratiminister. Vi är så stolta över att få presentera att Alice Bah Kunhke kommer till 4good-scenen!

Genom åren har hon ständigt engagerat sig i frågor som rör demokrati och hon har bland annat hunnit vara både generalsekreterare för Fairtrade/Rättvisemärkt och chef för stiftelsen Idéer för livet. Vad hittar hon sitt driv och hur hamnade hon där hon är idag? Hör Alice Bah Kunhkes spännande resa när hon delar med sig av sin story under vår kväll Making a Change!

Susanne Dalsätt

Müslidirektör & hälsoinspiratör

Fyra IRONMAN!
Susanne Dalsätt är hälsoinspiratören vars mission är att inspirera andra att investera i sig själva och sin egen hälsa. Från orkeslös sockerjunkie till kostrådgivare och Marathonlöperska! Hon är vd för den ekologiska myslifabriken Persgården, hängiven IRONMAN-triathlet och tror på att med en stor dos mod och mycket vilja kan alla uppfylla sina drömmar. Vi är så imponerade av Susannes starka driv för hon visar att ingenting är omöjligt, så länge du vet vart du vill och hur du ska ta dig dit!

Suad Ali

Kvotexpert på Migrationsverket

Supertalangen som gör världen bättre!
Suad Ali kom till Sverige som flykting från Somalia i början av nittiotalet och när hon var 16 år bestämde hon sig - hon skulle bli en ledare och påverka världsutvecklingen! Idag är hon utbildad statsvetare och hon har ett enormt driv och engagemang, både i sitt arbete på Migrationsverket i alla de ideella projekt hon tar sig för. Hon har blivit utsedd till en av Sveriges unga supertalanger 2016 av Veckans Affärer och är också yngst på listan över Framtidens Kvinnligare ledare 2016 som chefsorganisationen Ledarna står bakom. Suadi Ali drömmer om att jobba på FN:s högkvarter i New York och snart är hon säkert där för ingenting verkar omöjligt för denna målmedvetna supertalang!

Sanna Bråding

Programledare & författare

För mycket av allt!
Skådespelerska, programledare, radiopratare och fängelsekund. Ensamstående mamma, bloggerska, matlagerska, löpsedelsdrottning och missbrukare. Sanna Bråding är allt detta – och lite till! Efter fängelsedomen 2008 som innebar en personlig krash, stod hon på noll och vägen tillbaka har varit lång. Men idag, 2016, är hon, bredvid sina programledarjobb, anlitad föreläsare och inspiratör även aktuell med sin debutbok. För mycket av allt är öppenhjärtig berättelse om hur det blev så fel, vad som egentligen hände och hur det så småningom blev så rätt!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar en ny kompis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

Välkommen på en helkväll med fyra inspirerande talare, goodiebags, bubbel, mingel, utlottningar och överraskningar i bästa 4goodanda!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
20
februari
Tid
18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas 18.00)
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

Making a Change - Stockholm

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!