Meny
 

Making a Change - Göteborg

Hur hittar man drivet att förändra livet och framtiden? Möt fyra changemakers som alla brinner för att göra världen bättre. Oavsett om det jobba med flyktingfrågor, följa sin passion eller att inspirera andra att förverkliga sina drömmar!

Hör retorikdrottningen Elaine Eksvärd berätta sin egen story och peppas av Suad Ali - en av Sveriges 101 supertalanger som drivs av att göra skillnad. Inspireras av müslidirektören som gjort fyra IRONMAN - Susanne Dalsätt - som vet hur du sätter upp mål och når dem och hör en Sunshine Story från fantastiska Karin Holmström som lämnade drömjobbet som HR-ansvarig på HM för att våga satsa på sin passion - konsten!

Ta med tjejgänget och kom på en 4goodkväll full av power, pepp, möjligheter, mingel, vin och goodiebags.

När du bokar kan du välja att skänka 50 kronor som oavkortad går till Tjejzonen som arbetar förebyggande för att minska psykisk ohälsa hos tjejer! Du hittar biljetten efter att du tryckt boka och valt biljett!

Elaine Eksvärd

RETORIKPROFFS & VD SNACKA SNYGGT

Medan han lever.
När Elaine blir mamma kastas hon tillbaka till sin egen uppväxt och inser hur mycket den fortfarande påverkar henne. Hennes liv har formats av de regelbundna sexuella övergrepp som hon utsattes för av den som borde ha stått för tryggheten – hennes egen pappa.
Nu vill hon dela med sig av sin historia för att göra skillnad. Hon tänker inte längre vara tyst. När omgivningen blundar och fingeravtrycken är osynliga kämpar Elaine för rätten att berätta. Hon är Sveriges främsta retorikproffs och vi är vana att se henne analysera makthavarna i morgonsoffan i TV. Hon har skrivit flera böcker i ämnet och nu är hon aktuell med viktiga självbiografiska boken Medan han lever om sin uppväxt. 

Susanne Dalsätt

MÜSLIDIREKTÖR & HÄLSOINSPIRATÖR

Med fyra IRONMAN i bagaget!
Susanne Dalsätt är hälsoinspiratören vars mission är att inspirera andra att investera i sig själva och sin egen hälsa. Från orkeslös sockerjunkie till kostrådgivare och Marathonlöperska! Hon är vd för den ekologiska myslifabriken Persgården, hängiven IRONMAN-triathlet och tror på att med en stor dos mod och mycket vilja kan alla uppfylla sina drömmar. Vi är så imponerade av Susannes starka driv för hon visar att ingenting är omöjligt, så länge du vet vart du vill och hur du ska ta dig dit!

Suad Ali

KVOTEXPERT PÅ MIGRATIONSVERKET

Supertalangen som gör världen bättre!
Suad Ali kom till Sverige som flykting från Somalia i början av nittiotalet och när hon var 16 år bestämde hon sig - hon skulle bli en ledare och påverka världsutvecklingen! Idag är hon utbildad statsvetare och hon har ett enormt driv och engagemang, både i sitt arbete på Migrationsverket i alla de ideella projekt hon tar sig för. Hon har blivit utsedd till en av Sveriges unga supertalanger 2016 av Veckans Affärer och är också yngst på listan över Framtidens Kvinnligare ledare 2016 som chefsorganisationen Ledarna står bakom. Suadi Ali drömmer om att jobba på FN:s högkvarter i New York och snart är hon säkert där för ingenting verkar omöjligt för denna målmedvetna supertalang!

Karin Holmström

SUNSHINE STORY!

Från ekonom till ett liv som konstnär
Även om Karin Holmström älskat att rita och måla ända sedan hon var ett barn, var en karriär som konstnär aldrig något alternativ. Uppvuxen i ett akademikerhem i Södertälje hade hon siktet inställt på att skaffa sig ett ”riktigt jobb”. Att måla var ju bara en hobby! Penseln fick vila. Hon pluggade ekonomi, var duktig, presterade, gick Handelshögskolan i Stockholm och landade på H&M som HR-ansvarig.

När hennes pappa en dag för sju år sedan hastigt gick bort, skakades allt om. Hon tog upp penseln igen och började måla. En känsla av att tid och rum försvann infann sig och hon anmälde sig till en målarkurs. Första utställningen några år senare sålde hennes konstverk slut och hon förstod att det här var något stort. Idag är Karin Holmström konstnär på heltid och hennes konstverk som kännetecknas av elefanter, kvinnofigurer och abstrakta stadsmotiv har bland annat ställts ut vid Carrousel du Louvre i Paris och pryder just nu studion i ”Malou efter tio”. Karin visar oss att det aldrig är för sent att våga följa sin dröm och vi är så glada att hon vill dela med sig!

4GOOD NETWORKING ZONE
Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar din nya bästis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

Välkommen på en helkväll med fyra inspirerande talare, goodiebags, bubbel, mingel, utlottningar och överraskningar i bästa 4goodanda!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
22
februari
Tid
Kl 18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas 18.00)
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

Making a Change - Göteborg

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!