Meny
 

Make Life Happen - Stockholm

Kom på höstens stora powerkväll om livets alla möjligheter och hur du ska nå dem! Vi har bjudit in fem drivna changemakers som drömt, gjort, brinner och gör skillnad. Kickstarta hösten med en energiboost som räcker länge! Det blir en helkväll med goodiebags, vin, choklad, mingel.

Möt färgstarka matinspiratören Jessica Frej, powerbaben Jackie Kothbauer, idolcoachen Sofia Lilja som vet hur du når din fulla potential, storycoachen Katrin Sandberg och Leila Karcaoui som vet hur man vänder motgång till framgång!

Nu firar vi 30 000 medlemmar!! Det vill vi fira med dig och dina vänner!

Gå 3 betala för 2 med koden FIRA

P.S The more the merrier - bring a friend! Såklart får du som betalat fullt pris samma deal - för varje två köpta biljetter får du en extra biljett - for free! Maila info@4good.se


GROW YOUR POTENTIAL!
Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. På Make Life Happen ger hon dig en push framåt och verktygen att förverkliga dina drömmar! Till dig som längtar efter att våga stråla på ditt livs scen, men allt som oftast finner dig själv i publiken – som den tuffaste kritikern av alla. 

WHAT'S YOUR STORY?
Storycoachen Katrin Sandberg brinner för att vi ska hitta vår soul story. För, som hon säger "När vi äger vår historia, skriver vi vår framtid!" Med fokus på marknadsföring och kommunikation har Katrin under hela sin karriär nyfiket letat sig till start up företag inom nya branscher. Ett sådant var inspirationsnätverket 4good, där hon var delägare och creative director sedan starten. 2012 gick hon vidare och skapade metoden och tjänsten Storycoaching. Idag hjälper hon människor och företag till att bli Story Strong. 

BLI EN POWERBABE! 
Varför lever du och vad kan du ge världen? Jackie Kothbauer föddes omgiven av soldater och pansarvagnar i ett land ockuperat av Ryssland. Med idealistiska föräldrar kom hon till Sverige och fick uppleva friheten. En Mac, världens mest sålda managementbok, en långresa i Asien och ett gäng tyska nunnor fick henne att fimpa karriärplanen från Handelshögskolan. Sedan dess har Jackie Kothbauer designat sitt eget liv. Från politiker och riskkapitalist till ekonomijournalist och digital affärsutvecklare. Idag är hon hela Sveriges Mediababe med uppdrag att hjälpa dig bli en PowerBabe - att förverkliga dina drömmar och skapa din personliga karriärplan. 

NYHET - Connecta i vår Networking Zone 
Vi älskar att koppla ihop dig med nya människor och möjligheter! Nu är det premiär för vår nya Networking Zone där du som vill kan nätverka, knyta nya kontakter och skapa nya samarbeten! Är du nyfiken på att testa? Den är öppen för dig innan eventet och i pausen!

VÄND MOTGÅNG TILL FRAMGÅNG!
Leila Karchaoui är uppvuxen i Fisksätra med sin ensamstående mamma. Leilas drömmar möttes av livets hårda motvindar, bara sex år gammal lämnas hon av sina föräldrar. När hon vid 14 års ålder återvänder till Sverige möter hon verkligheten i Fisksätra.  Idag jobbar hon som redovisningschef på Kronans Apotek och är nominerade till framtidens kvinnliga ledare. Leila har vänt livets motgångar till framgångar och menar att din inställning är din magiska kraft. Uppskatta det du har - njut av det du gör och jobba stenhårt för att förverkliga din DRÖM!

 

 

 

TA ALLTID UT SEGERN I FÖRSKOTT!
Jessica Frej lever efter mottot att alltid ta ut segern i förskott . För meningen med livet, enligt Jessica, är att äta god mat, lösa världsproblem över ett glas vin, skratta sig hes och ful-dansa till gryningen. Vi håller med :) Redan som barn drömde hon om att bli TV-Kock när hon stod med mormor i köket. Hon slog igenom i tv-rutan med sin fantastiska matlagning, färgstarka klänningar och röda läppar i Sveriges Mästerkock. Hon tycker inte vi ska krångla till det så mycket när vi ska umgås och ställa till med fest. Nu är hon aktuell med sin femte bok för festsugna matälskare, Fest på 30 minuter. 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
september
Tid
18:30-21:15 Dörrarna öppnar 17.30
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

Make Life Happen - Stockholm

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!