Meny
 

Make Life Happen - Malmö

Kom på höstens stora powerkväll om livets alla möjligheter och hur du ska nå dem! Vi har bjudit in fem drivna changemakers som drömt, gjort, brinner och gör skillnad. Kickstarta hösten med en energiboost som räcker länge! Det blir en helkväll med goodiebags, vin, choklad, mingel.

Möt färgstarka matinspiratören Jessica Frej, powerbaben Jackie Kothbauer, idolcoachen Sofia Lilja som vet hur du når din fulla potential, storycoachen Katrin Sandberg och vinnaren av Sveriges Mästerkock Jennie Waldén.

Nu firar vi 30 000 medlemmar!! Det vill vi fira med dig och dina vänner!

Gå 3 betala för 2 med koden FIRA

P.S The more the merrier - bring a friend! Såklart får du som betalat fullt pris samma deal - för varje två köpta biljetter får du en extra biljett - for free! Maila info@4good.seWHAT'S YOUR STORY?
Storycoachen Katrin Sandberg brinner för att vi ska hitta vår soul story. För, som hon säger "När vi äger vår historia, skriver vi vår framtid!" Med fokus på marknadsföring och kommunikation har Katrin under hela sin karriär nyfiket letat sig till start up företag inom nya branscher. Ett sådant var inspirationsnätverket 4good, där hon var delägare och creative director sedan starten. 2012 gick hon vidare och skapade metoden och tjänsten Storycoaching. Idag hjälper hon människor och företag till att bli Story Strong.

GROW YOUR POTENTIAL!
Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. På Make Life Happen ger hon dig en push framåt och verktygen att förverkliga dina drömmar! Till dig som längtar efter att våga stråla på ditt livs scen, men allt som oftast finner dig själv i publiken – som den tuffaste kritikern av alla.

BLI EN POWERBABE!
Varför lever du och vad kan du ge världen? Jackie Kothbauer föddes omgiven av soldater och pansarvagnar i ett land ockuperat av Ryssland. Med idealistiska föräldrar kom hon till Sverige och fick uppleva friheten. En Mac, världens mest sålda managementbok, en långresa i Asien och ett gäng tyska nunnor fick henne att fimpa karriärplanen från Handelshögskolan. Sedan dess har Jackie Kothbauer designat sitt eget liv. Från politiker och riskkapitalist till ekonomijournalist och digital affärsutvecklare. Idag är hon hela Sveriges Mediababe med uppdrag att hjälpa dig bli en PowerBabe - att förverkliga dina drömmar och skapa din personliga karriärplan.

TA ALLTID UT SEGERN I FÖRSKOTT!
Jessica Frej lever efter mottot att alltid ta ut segern i förskott . För meningen med livet, enligt Jessica, är att äta god mat, lösa världsproblem över ett glas vin, skratta sig hes och ful-dansa till gryningen. Vi håller med :) Redan som barn drömde hon om att bli TV-Kock när hon stod med mormor i köket. Hon slog igenom i tv-rutan med sin fantastiska matlagning, färgstarka klänningar och röda läppar i Sveriges Mästerkock. Hon tycker inte vi ska krångla till det så mycket när vi ska umgås och ställa till med fest. Nu är hon aktuell med sin femte bok för festsugna matälskare, Fest på 30 minuter.

YOU GOT THE POWER! 
Från marknadschef på Sveriges största livsmedelsbolag till krögare, TV-kock och kokboksförfattare. Jennie Walldén har aldrig tvivlat på att man kan göra och bli det man verkligen brinner för. Genom att lyssna på sin inre röst och bejaka sin passion har hon lyckats med det hon inte ens visste att hon drömde om. I många år jobbade hon hårt för att bli marknadschef och nådde så småningom dit. Mat hade alltid varit hennes stora intresse och som en kul grej sökte hon till Sveriges Mästerkock – som hon vann. Under tävlingen hon fann kraften i att konkretisera sina styrkor och bejaka dem fullt ut. Genom att lägga fokus på det man gör bra blir man ännu bättre! Jennie driver idag Restaurang Namu, är en av TV4s kocktalanger och skriver på sin tredje kokbok som släpps nästa år. 

NYHET - THE NETWORKING ZONE
Connecta med andra minglande tjejer. Kanske är det i vår Networking Zone som ditt företag föds, du träffar din nya bästis eller nån inspirerar dig till att ta nästa steg i livet. Ta chansen och prata med någon som du aldrig träffat, vem vet - something magic might happen :)

Datum
13
september
Tid
18:30-21:15 Dörrarna öppnas kl 17.30
Plats
Palladium
Södergatan 15
Stad
Malmö
 

Make Life Happen - Malmö

  • Medlem
    För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
  • Företag
    Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!