Meny
 

Make Life Happen - Göteborg

Kom på höstens stora powerkväll om livets alla möjligheter och hur du ska nå dem! Vi har bjudit in fem drivna changemakers som drömt, gjort, brinner och gör skillnad. Kickstarta hösten med en energiboost som räcker länge! Det blir en helkväll med goodiebags, vin, choklad, mingel.

Möt färgstarka matinspiratören Jessica Frej, powerbaben Jackie Kothbauer, idolcoachen Sofia Lilja som vet hur du når din fulla potential, storycoachen Katrin Sandberg och den passionerade tapetformgivaren Hanna Wendelbo-Hansson.

Nu firar vi 30 000 medlemmar!! Det vill vi fira med dig och dina vänner!

Gå 3 betala för 2 med koden FIRA

P.S The more the merrier - bring a friend! Såklart får du som betalat fullt pris samma deal - för varje två köpta biljetter får du en extra biljett - for free! Maila info@4good.se


WHAT'S YOUR STORY?
Storycoachen Katrin Sandberg brinner för att vi ska hitta vår soul story. För, som hon säger "När vi äger vår historia, skriver vi vår framtid!" Med fokus på marknadsföring och kommunikation har Katrin under hela sin karriär nyfiket letat sig till start up företag inom nya branscher. Ett sådant var inspirationsnätverket 4good, där hon var delägare och creative director sedan starten. 2012 gick hon vidare och skapade metoden och tjänsten Storycoaching. Idag hjälper hon människor och företag till att bli Story Strong.

GROW YOUR POTENTIAL!
Vad har Micke Persbrandt, Jonas Bonnier, Loreen och Carola gemensamt? De har alla anlitat Sofia Lilja för att få hjälp med att förstärka sin drivkraft, öka sin kapacitet, och stärka sitt personliga varumärke! Hon är känd för att under nio säsonger "byggt" artister i TV4-succén Idol. Hon har arbetat som coach och mental tränare med allt från Sveriges artistelit till privatpersoner, företag och chefer inom näringslivet. På Make Life Happen ger hon dig en push framåt och verktygen att förverkliga dina drömmar! Till dig som längtar efter att våga stråla på ditt livs scen, men allt som oftast finner dig själv i publiken – som den tuffaste kritikern av alla.

TA ALLTID UT SEGERN I FÖRSKOTT!
Jessica Frej lever efter mottot att alltid ta ut segern i förskott . För meningen med livet, enligt Jessica, är att äta god mat, lösa världsproblem över ett glas vin, skratta sig hes och ful-dansa till gryningen. Vi håller med :) Redan som barn drömde hon om att bli TV-Kock när hon stod med mormor i köket. Hon slog igenom i tv-rutan med sin fantastiska matlagning, färgstarka klänningar och röda läppar i Sveriges Mästerkock. Hon tycker inte vi ska krångla till det så mycket när vi ska umgås och ställa till med fest. Nu är hon aktuell med sin femte bok för festsugna matälskare, Fest på 30 minuter.

BLI EN POWERBABE!
Varför lever du och vad kan du ge världen? Jackie Kothbauer föddes omgiven av soldater och pansarvagnar i ett land ockuperat av Ryssland. Med idealistiska föräldrar kom hon till Sverige och fick uppleva friheten. En Mac, världens mest sålda managementbok, en långresa i Asien och ett gäng tyska nunnor fick henne att fimpa karriärplanen från Handelshögskolan. Sedan dess har Jackie Kothbauer designat sitt eget liv. Från politiker och riskkapitalist till ekonomijournalist och digital affärsutvecklare. Idag är hon hela Sveriges Mediababe med uppdrag att hjälpa dig bli en PowerBabe - att förverkliga dina drömmar och skapa din personliga karriärplan

MED NYFIKENHETEN SOM DRIVKRAFT!
Hanna Wendelbo-Hansson, Creative Director på Sandberg Wallpaper är förmodligen Sveriges mest passionerade tapetformgivare, med erfarenhet från flera olika varumärken i branschen. Under året debuterade hon på Maktlistan som rankar de mest inflytelserika personerna i design-Sverige. Hon har snabbt blivit ett Instagram fenomen, @hannawendelbo där hon delar med sig av blomstermandalas, säsongens blomsterprakt, tapetskapande och inspirationsresor runt världen med starkt fokus på hållbarhet, hantverk och småskalig produktion. Hanna ligger även bakom Instagram-initiativet @designhjalpen som under det senaste året samlat in runt en halv miljon kronor till humanitära insatser för våra medmänniskor på flykt. Med nyfikenheten som drivkraft kommer Hanna att inspirera oss till att våga vara mer kreativa och utmanade mot oss själva!

NYHET - THE NETWORKING ZONE!
Connecta med andra minglande tjejer!
Kanske är det i vår Networking Zone som ditt företag föds, du träffar din nya bästis eller nån inspirerar dig till att ta nästa steg i livet. Ta chansen och prata med någon som du aldrig träffat, vem vet - something magic might happen :)

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
14
september
Tid
18:30-21:15 Dörrarna öppnas kl 17:30
Plats
Radisson Blu
Södra Hamngatan 59
Stad
Göteborg
 

Make Life Happen - Göteborg

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!