Meny
 

Möt Elizabeth Gilbert LIVE!

Wow! Det här är stort!
Vi är så stolta att kunna bjuda in dig till ett exklusivt författarmöte och en digital bokcirkel med ingen mindre än stjärnförfattaren Elizabeth Gilbert!!!!

Ingen av oss har väl glömt storsuccén EAT PRAY LOVE som satte fingret på det många av oss längtar efter - att hitta vårt why och meningen med livet. Nu är changemakern & super soulen Elizabeth Gilbert aktuell med nya boken Kvinnornas Stad som vi möter henne för att prata om - And YOU ARE INVITED!

Den 30 mars kl 20.00 ses vi på Zoom där Elizabeth checkar in med oss! Först möter vi Elizabeth i en intervju och sedan kan du om du vill vara med i en digital bokcirkel och prata om hennes senaste bok Kvinnornas stad

Antalet platser är begränsat så skynda och anmäl dig om du vill vara med!

Boken Kvinnornas Stad köper du själv, lånar eller lyssnar på. Köp boken som pocket för dryga femtiolappen här!

 

Vi är så laddade, vi ses hälsar Carina & Marie på 4good

PS. Är du redan medlem 4good Book Club? Då behöver du INTE boka biljett  - utan det ingår som en extra SUPERBONUS i ditt medlemskap :) Mer info hittar du i Facebookgruppen.

ELIZABETH GILBERT - Super soul & Change Maker.

Ingen av oss har väl glömt storsuccén EAT PRAY LOVE (Lyckan, kärleken och meningen med livet) som satte fingret på det alla av oss längtar efter - att hitta vårt why och meningen med livet. Boken som också blev en filmsuccé med Julia Roberts i huvudrollen.

Elizabeth Gilbert är den bästsäljande stjärnförfattaren bakom andra böcker som till exempel BIG MAGIC - creative living beyond fear och hennes Ted Talk på samma tema har haft över 10 miljoner visningar på You Tube.

Hon har tidigare publicerat två romaner, Stern Men och Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter, som nominerades till Årets bok 2016. Gilbert bor i New Jersey i USA.

Och nu - på hennes enda besök i Sverige på hennes digital turné - möter vi henne för att prata mer om nya boken Kvinnornas Stad!

KVINNORNAS STAD.  En ny storslagen och glittrande roman om kärlek, frihet, och om att hitta sin egen lycka!

Sommaren 1940 anländer nittonåriga Vivian Morris till New York. Vivians talanger med nål och tråd ansågs otillräckliga av internatskolan, men som sömmerska på Teater Lily, hennes okonventionella faster Pegs charmiga men ökända teater på Manhattan, duger de alldeles utmärkt. Vivian hyllas av alla showgirls för att hon kan omvandla tygtrasor till kreationer värdiga gudinnor.

I det som under kriget blir en märklig kvinnostad försöker Vivian vara fri och göra det hon vill. Och när legendariska skådespelerskan Edna Watson kommer för att spela i Teater Lilys mest ambitiösa show någonsin, hänförs Vivian av magin som uppstår i denna gnistrande stjärnas kölvatten. Men läxor måste läras, och bittra misstag måste göras. Vivian inser att hon behöver lära sig att leva flera liv för att få det hon vill ha.

Kvinnornas stad är en berättelse om kvinnor som har levt som de verkligen är, i otakt med ett århundrade som inte riktigt kunde hålla jämna steg med dem.

»Gilberts smarta och roliga dialog glittrar som diamanter i champagne«

THE WASHINGTON POST

Författarmötet med Elizabeth Gilbert & 4good Book Club genomförs i samarbete med Adlibris & Norstedts

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
30
mars
Tid
20:00 - 21:15
Plats
Zoom
 

Möt Elizabeth Gilbert LIVE!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!