Meny
 

Love Your Life Göteborg

Yes! It’s time for inspiration!
Äntligen är det dags för Love Your Life-dagen 2016! Tillsammans med Life har vi tagit fram en eftermiddag full med energi, boost och glädje. Med Agneta Sjödin, Tobias Karlsson, Annika Sjöö och förra årets succé - Paolo Roberto kommer vi peppas, fylla på med tips och energi samtidigt som vi får lära oss mer om kost, motion och värdet i att verkligen vila! Ta med vännerna på vårens härligast event och ge dig själv lite me-time!

Agneta Sjödin

Hudiksvallstjejen Agneta Sjödin knows how to make her dream come true! Du kanske har sett henne i Vardagspuls på TV4 där hon just nu peppar och inspirerar kring hälsa och träning? Nu har det gått tio år sen hon bestämde sig för att gå den 80 mil långa pilgrimsvandringen till Santiago de Compostela - en färd som kom att bli en av flera avgörande vändpunkter i hennes liv. Hon behövde ta hand om sig själv och hitta balansen i sitt liv. Att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende styrka. Nu berättar hon hur du med enkla medel hittar en livsstil som får dig att må bra och göra sundare val i livet - av egen kraft!

Paolo Roberto

Dags för nya vanor? Och du kanske undrar om du ska fixa det? Det går att komma i form utan att helt lägga om ditt liv.  Paolo Roberto menar att det räcker med en kvarts träning om dagen! Han  är fightern, entreprenören, träningsprofilen, kokboksförfattaren och programledaren med massor med järn i elden. Han brinner för träning – som blir av - och vill ge oss alla en spark i baken för att komma ur soffan lite oftare! 

Annika Sjöö

Annika Sjöö är ett riktigt energiknippe som inspirerar dig att kickstarta med ren mat och bra träning. Så som du tänker, önskar och agerar blir det!  Möt dansaren & träningsprofilen Annika Sjöö som berättar och ger dig sina bästa tips inom kost och träning – Hon har skrivit Annikas paleokök, en bok som handlar om ren och naturlig mat, det hon inte vet om att boosta kroppen inifrån är inte värt att veta!

Tobias Karlsson

Danskungen  Tobias Karlsson  började dansa redan som 8-åring och har sedan dess vunnit massor av tävlingar både i Sverige och internationellt. Han har turnerat runt om i världen och haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor"! För oss är han nog ändå mest känd som den ständigt leende dansaren som gör stordåd med sina danspartners i Lets Dance där han har hunnit med 14 (!!!) säsonger i både Sverige, Danmark och Norge. Men hans liv har inte alltid varit en dans på rosor - långt därifrån. En barndom kantad av mobbig och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt. Idag brinner han för att inspirera andra att våga följa sina drömmar även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Vi på 4good älskar hans energi och längtar efter att höra hans historia!

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
15
maj
Tid
13.30 - 17.00 (dörrarna öppnas kl 12.30)
Plats
Lorensbergsteatern
Södra Vägen 37
Stad
Göteborg
 

Love Your Life Göteborg

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!