Meny
 

HAPPY FRIDAY

Fredagen den 25 maj har vi tillsammans med Mood Stockholm fixat vårens Happy Friday AW! Vi ses från kl 17.00 på EATs soliga terrass för ett glas bubbel!

För dig som vill har Mood tagit fram supererbjudande på skönhetsbehandlingar med start redan klockan 13.00. Så varför inte börja fredagen med en styling för att sedan fortsätta med ett härligt glas bubbel i baren på EAT Terassen med oss? Bring a friend och fira in helgen tillsammans med oss! Givetvis får vi som 4goodmedlemmar specialpris även på mat och dryck!

Vi ser fram emot vårens skönaste AW tillsammans med er!

Vi ses från kl 17.00 på EAT Market’s terrass för en AW! Här får du som 4Good medlem ett glas cava och chips för 100kr, eller om du är lite hungrigare så får du 15% rabatt på hela deras barmeny!
Mingel, bubbel och härliga behandlingar, kan det bli en bättre start på helgen? Boka en plats för dig och bästa kompisen så ses vi på Mood Stockholm!  

Ta hand om dig fredagen den 25 maj

20 % rabatt för 4goodare!

Både Air Bar och Rapide erbjuder 20 % på behandlingar (gäller ej fransförlängning). Säkra din behandling genom att boka online! Få en styling hos Air Bar genom att mejla och ange "4good" i ämnesraden. 

Boka din quick-fix från Rapide genom deras onlinebokning här och skriv in "4good" i meddelandefältet. Du kan också säga 4good på plats i salongen om du vill droppa in spontant :)

Alla rabatter dras i kassan på plats! 

 

VIP TREATMENTS

På Air Bar och Rapide får du som 4goodmedlem VIP Treatment hela dagen och kvällen mellan klockan 13.00 och 20.00. Prova Wash Blow Go, en enkel, smidig och skön behandling som ger tvättat, fönat och stylat hår. Dessutom får vi testa flera quix-fix behandlingar för ansiktet! Slå dig ner och få perfekt formade och färgade ögonbryn eller varför inte testa på den ny-gamla hårborttagningsmetoden trådning?

 

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
25
maj
Tid
17.00-19.00
Plats
EAT Market’s terrass
Mood Stockholm, entré Regeringsgatan 48 och Norrlandsgatan 13.
Stad
Stockholm
 

HAPPY FRIDAY

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!