Meny
 

Good Vibes Palma 2022

Vill du tanka energi och goda vibbar så att det räcker ända in i hösten? Jaaaa? Då vill vi bjuda in dig till en helt ny resa tillsammans med oss med extra allt!

Vi ska äta citronpaj, dricka cava och vandra i olivlundarna längs havet och möta svenska entreprenörer som skapat nya businessliv på Mallorca. Det blir också första gångs-PREMIÄR för Carinas Sunshine Yoga i soluppgången med utsikt över Palma och du får energidesigna ditt liv i Maries & Carinas helt nya workshop. Vi ska njuta av solen, havet och varandra, shoppa i Palma, äta gott och bara fylla på på må-bra kontot till bredden!

Blir du nyfiken och sugen på att hänga med? Det vore så kul att få ge dig den bästa kickstarten och vi kommer bli ett grymt gäng tillsammans!

Den 13-16 oktober har vi hyrt vårt favoritboutique Hotel Feliz som bara väntar på att fyllas med både solsken och goda vibbar från alla oss.

Let´s GO!
Carina & Marie

SUNSHINE YOGA I SOLUPPGÅNGEN MED CARINA!

På Solskensresan blir det PREMIÄR för Carinas Sunshine Yoga. Yes, nu är Carina färdig yogalärare och ser fram emot att starta morgonen med att skapa en helig stund och en egen oas för dig på en magisk plats!

När solen går upp vid åtta yogar vi tillsammans under bar himmel med utsikt över Palmabukten och den mäktiga katedralen. Yogan är till för alla - du kan vara med både om du aldrig har testat yoga om eller om du är en mer van yogi!

WORKSHOP MED CARINA & MARIE
ENERGIDESIGNA DITT LIV!

Energidesigna ditt liv tillsammans med Carina & Marie under en inspirerande workshop! 

När du energidesignar ditt liv tar du kommandot och blir mer medveten om vad du behöver för att ge dig själv bästa möjliga förutsättningar för att vara i din fulla kraft, ha energi och må bra! Carina & Marie bjuder på inspiration, tips och verktyg så att du åker hem lite mer rustad och laddad för hösten fylld av energi och framåtkraft. 

Du får tips hur du kan skapa ett hållbart jobbliv, hur du kan skapa nya rutiner och ritualer att ta med dig in hösten utifrån din behov. Hur du får mer av det du vill ha i ditt liv, hur du hittar ditt fokus och vet vad du ska välja. Och välja bort. För att kunna njuta mer, vara mer närvarande och utvecklas på det sätt du vill!  

 

 

POWER HOUR MED SVENSKA ENTREPRENÖRER PÅ MALLORCA!

Låt oss presentera - Mrs. FlowerMountain. Eller som hon egentligen heter - Anna Blomberg Jeppsson som gjorde helt om i sitt jobbliv och lämnade karriären i Sverige för att bli entreprenör på Mallorca. I en helt ny bransh dessutom, som fastighetsmäklare. Du möter flera svenska tjejer som skapat sig nya jobbliv på Mallorca.

Som du hör, energin kommmer flöda på vår Power Hour där du också lär känna alla de andra tjejerna som är med på resan. För det är när vi möts under avslappnade former och delar, som det händer något. Vi har sett det hända så många gånger - företag startas, idéer väckas till liv och nya bekantskaper & tjejgäng bildas.

Så come as you are, shine like a star! 

ENERGY BOOST MED MARIE!

Det finns inget bättre än att känna peppen av att träna tillsammans. Marie leder ett energifyllt, enkelt och roligt pass utomhus som passar alla oavsett nivå. Vi lovar att du kommer gå därifrån med en skön känsla, ny energi och träningsvärk dagens efter ;) 

För Marie är träning en av de viktigaste delarna i livet! Hon älskar att träna och ser det som en del av vardagen för att orka allt hon vill göra, för att bli pigg, glad, fokuserad, nöjd och lugn. Att träna är ett sätt att höja livskvalitén och att stärka sig inifrån och ut. 

När Marie får välja pass blir det helst korta och effektiva pass med både styrka och kondition. Gärna tillsammans med andra som ger den där extra energin och peppen!

 

MAGISK VANDRING MELLAN DEIA & PUERTO SOLLER!

Följ med på en vandringsdag som är som balsam för själen!

Vi går genom vackra apelsin och - olivlundar längs slingrande stigar och pausar längs vägen på en vacker finca och äter en ljuvlig citronpaj med vidunderlig utsikt! Branta klippor störtar ner i det vackra Medelhavet och det är bara att njuta längs vägen av dofterna och alla intryck. 

Det här är en av de mest klassika vandringarna på Mallorca, en sträcka på ca 13 km i medellätt terräng. En dag att minnas och att njuta av! 

Vandringen är ett tillval som du gör vid bokningen till en kostnad av 695 kr - i priset ingår buss ToR, vandring med guide, lunchmatsäck och after vandring. 

AFTER VANDRING MED SANGRIA!

Kanske det bästa av allt!

För när vi kommer hem efter vår heldagsvandring mellan Puerto Soller och Deia med trötta kroppar och påfyllda själar så väntar en överraskning på oss. För på Hotel Feliz mysiga uteterass står oliver, tilltugg och Feliz berömda vita sangria uppdukad till oss.

Vi summerar dagen, hänger tillsammans och kyler fötterna i poolen.

Den perfekta avslutningen, vad mer kan man önska sig?

TIME FOR BREAKFAST!

Vattenmelon, jordgubbar, yogurt, croissanter, honung, ostar, äggröra och nybakat bröd.....

Hotel Feliz ljuvliga frukost är något i hästväg :) Här råder hemma-hos-känsla - vackert uppdukat på fina fat. Precis som vi vill ha det. Efter yogan kommer vi tillbaka ner till hotellet och njuter av frukosten på terassen i solen.

Sen äger vi dagen!

GET TOGETHER PARTY MED BBQ!

Första kvällen samlas vi, bjuder på bubbel och presenterar hela programmet för Good Vibes Palma och alla inspiratöer som är med! Den som vill (vilket brukar vara nästa alla :) minglar kvar på Hotel Feliz härliga terass och njuter av en supergenerös BBQ som består av grönsaker, skaldjur och kött. Två glas vin ingår!

Buffén köper du till vid anmälan och den kostar 500 kronor.

HOTEL FELIZ!

Vi har hyrt hela vårt favorithotell bara för oss 4goodare - det svenskägda designhotellet Hotel Feliz i Palma som  rankats som ett av Mallorcas bästa hotell av The Telegraph. 

Det blir 4goodfeeling till frukosten, vid poolen, i hotellbaren och på terassen. Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du har det lugnt och skönt och kan njuta av utsikten!

GOOD VIBES PALMA - 13-16 OKTOBER 2022

DET HÄR INGÅR I PROGRAMMET

* Del i dubbel/trebäddsrum på Hotel Feliz 3 nätter
* Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz x 3
* Get-together-party med bubbel
* PREMIÄR - Sunshine Yoga med Carina x 3
* Energy Boost - utomhusträning med Marie x 2
* ENERGIDESIGNA ditt liv - premiär för ny workshop med Carina & Marie
* Power Hour - networking och mingel med varandra och entreprenörer på Mallorca

Pris: 6990 SEK 

Vandringsdagen, välkomstmiddag och yogamatta kan du köpa till vid anmälan!

Programmet startar på torsdag kväll med get-together-party kl 19.00 och avslutas efter yoga och frukost på söndag. 

Med reservation för ändringar i programmet. 

ÖVRIGT

Flyg: Du bokar själv. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du åker olika flygbolag dit och hem.

Uppgradering: Tillägg för Superiorrum 800 kronor per person för 3 nätter (del i dubbel/trebäddsrum). Läs mer om de olika rumstyperna på www.hotelfeliz.com

Enkelrum: Det finns några få enkelrum men om du vill bo ensam i ett rum kan du boka ett dubbelrum där du då får bo själv med ett tillägg på 800 kr/natt (2 400 kr). Notera då detta i rutan för "Övriga kommentarer" när du gör din bokning. Litet obs på att vi endast har ett fåtal rum för detta ändamål.

Get Together Party med BBQ:  Var med på vår härliga välkomstmiddag med stor Feliz-buffé bestående av kött och skaldjur och en massa tillbehör på hotellet. Ett glas cava och två glas vin ingår. Kostar 500 kronor och kan bokas redan vid anmälan.

Transfer: Transport från/till flygplatsen ingår inte, du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20 Euro till/från hotellet. Oftast enbart kontant betalning.

Yogamatta: Förboka en via oss och hämta ut på plats. Kostnad 300 kronor.

Förläng resan: Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan. Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via epost till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bokat under resan för att undvika att du måste byta rum. Betalning sker i samband med incheckning på hotellet.

Turistskatt: För att bevara natur- och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning från hotellet.

Bokningsregler: 
Din anmälan är bindande - men kan inte resan bli av på grund av reserestriktioner med anledning av Covid-19 erhåller du full återbetalning.

 

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
13
oktober
Tid
19:00
Plats
Hotel Feliz
Stad
Palma Mallorca
Boka
Anmäl dig på bokningsknappen!
 

Good Vibes Palma 2022

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!