Meny
 

GOOD MORNING GBG - Powermorgon med Kristin Kaspersen

Rise & Shine, darling! Vill du ha skönaste starten på dagen, varje dag? Kom på en powermorgon och få de bästa tipsen och tricksen för nya morgonrutiner från ett riktigt proffs - Kristin Kaspersen!

Vänd mardrömsmorgonen från kaos till balans och harmoni :) Vilken är den optimala frukosten och hur tränar jag bäst på morgonen? Yoga, promenader, löpning... Kristin guidar dig i hur du med bara 15 minuter kan få till både en skön yoga och stretch som väcker dig på rätt sätt så att du äger dagen! Kristin är aktuell med boken Good Morning och i samarbete med Paradisverkstan har hon också designat ett eget supervackert morgonporslin som visas på plats!  

Välkommen på en inspirerande morgon, ja rent av en investering i alla dina kommande morgnar!

Programledaren och tv-personligheten Kristin Kaspersen är ett välkänt ansikte för många! Sen tidigt nittiotal har hon programlett allt från Söndagsöppet och Cancergalan till Nyhetsmorgon i TV4. Hon har sommarpratat i P1 och 1993 mottog hon som yngsta person någonsin Hylandpriset för Sveriges mest populära tv-personlighet!

Parallellt med TV-karriären har Kristin alltid haft ett stort intresse för hälsa och träning vilket gjort att hon grundutbildat sig till både kostrådgivare och yinyogainstruktör! 2013 släppte hon boken "Stark i kropp och själ: träning mat inspiration" för att inspirera och motivera till träning och nu är hon aktuell med sin tredje bok "Good Morning" som precis släppts - en bok full av härliga recept och enkla träningsövningar för stressade morgnar. Men också massor av tips på hur du får en grym start på dagen!

Våra fina partners

 • 4good Book Club

  Sveriges största digitala bokcirkel för tjejer som älskar böcker!

 • Sunshinepodden

  Nytt avsnitt varje söndag!

 • Stora Peppboken

  Din guide till mer power & pepp i livet!

 • 4good Meet Up Palma

  I oktober 2021 åker vi till Mallorca. Vill du följa med tillsammans med Cecilia Duberg och Boost by Fia?

Datum
26
september
Tid
8:00-9:00
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

GOOD MORNING GBG - Powermorgon med Kristin Kaspersen

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt för vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!