Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Stockholm 2016

Dags för 4goodkväll. Time to Express Yourself!

Möt Sofia Wistam som sällan kompromissar och har livsfilosofin våga vara annorlunda! Komikern Måns Möller berättar sin starka story om kärlek och livet. Entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson peppar oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från två som verkligen visar mycket av sig själva - Ann Söderlund & Sanna Lundell, högaktuella med Djävulsdansen!

I bästa 4goodanda blir det mingel, vin och goodiebags, så ta med tjejgänget och kom för en helkväll! ! Vi har lagt ut röda mattan, har vår nya DJ på plats och vi lovar att du kommer lämna kvällen fylld med energi & goda vibbar!

Föreläsare

Sofia Wistam

Sofias Wistams filosofi är att våga vara annorlunda. Och säg alltid ja, innan du säger nej! Livet blir mycket roligare då. Och är det något Sofia har haft så är det ett roligt liv. Hon har haft roliga jobb, varit kär, rest jorden runt och fått en massa härliga barn. Inga kompromisser. Sofia startade sin bana som fotograf men började sedan en karriär inom tv och har sedan dess gjort mängder av olika tv-program . Idag är gör hon succé tillsammans med Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam. 

Måns Möller

Möt en av Sveriges roligaste - komikern Måns Möller som är en riktig retsticka som gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Han är känd från sitt egna TV-program Cirkus Möller som utsågs till Årets Humorprogram och som programledare för Extra Extra. Men 2006 förändrades Måns liv. Han blir pappa till Viggo.  Efter många besök på vårdcentraler och olika tester får Måns beskedet att hans son har autism.  Hur reagerar man när man får en son som inte är som alla andra? Med humor och allvar delar Måns med sig av kärleken till sitt barn. Måns har hyllats för sin soloföreställning "Jävla Pajas - det här skojar du inte bort" som träffar rätt in i hjärtat.

SUNSHINE STORY

ann söderlund och sanna lundell

Kan man bli medberoende till en falukorv? Japp, det kan man om du frågar Sanna Lundell och Ann Söderlund. 

2014 beskrev dom hur det är att vara anhörig till en människa med ett beroende i SVT:s “Djävulsdansen”. Plötsligt blev det liv i luckan. Att börja prata om medberoende var som att över en natt öppna locket till svenskens bäst välbevarade hemlighet. Hur kunde det komma sig att ett det varit så tyst om ett ämne som berörde så många? Uttrycket Djävulsdansen är en kusligt träffsäker symbol för det tillstånd som den medberoende hamnar i. En dans som ofta börjar som en lustfylld kärleksrelation med en charmig beroendeperson kan snabbt bli en livsfarlig dans som ingen har förmågan att stoppa. Både Sanna och Ann har levt i beroenderelationer och delar med sig av egna erfarenheter och drömmar om ett bättre liv. De är aktuella med den egna föreställningen Djävulsvalsen på Maximteatern senare i vår. Vi på 4good tycker att Ann & Sanna är två starka personligheter som verkligen uttrycker sig själva och de står för - it´s time to Express Yourself!

Anna Benson

Anna Benson är serieentreprenör och driver flera olika bolag. Främst arbetar hon som journalist, konstnär och författare. Hennes första böcker C och A berörde mängder av läsare runt om i Sverige genom sina öppna och nakna skildringar. Inte minst av cancer. Under senaste åren har hon haft flera konstutställningar i såväl Sverige som USA, föreläst, spelat in långfilm, deltagit i olika reklam- och tv-projekt och även släppt boken Why not?, som bygger på hennes föreläsning med samma namn och som handlar om entreprenörskap och att tro på sig själv. Vid jul syns hon ofta i media talandes om julgranar och dess skötsel och trender. Julgransexpert har hon varit sedan barnsben och växte upp i julgransskogen i Småland. Anna driver i dag tillsammans med sin lillebror Smålandsgran.se, störst i Sverige på e-handel av julgranar. Granarna kommer givetvis från pappans kravcertifierade odlingar i Småland.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
25
april
Tid
Kl 18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas kl 18.00)
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Stockholm 2016

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!