Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Stockholm

It is time to Express Yourself! Kom på en 4goodkväll full av power, pepp och möjligheter. Vi har samlat fyra starka förebilder – som tagit olika vägar i livet för att göra samma sak, leva sin dröm! Fyra tjejer som pushar gränser, inte backar för något and the only way is up :)

Möt äventyrerskan Renata Chlumska som kan bocka av ”The Seven Summits” från sin bucketlist och snart RYMDEN, coola brottmålsadvokaten Elisabeth Massi Fritz som står upp för utsatta tjejer, den helsköna salsadansande sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld - Soledad Piñero Misa. Det blir också en Sunshine Story från fantastiska Karin Holmström som lämnade drömjobbet som HR-ansvarig på HM för att våga satsa på sin passion - konsten!

You got the power. Lets bring it out. Ta med tjejgänget och kom för en helkväll med pepp, mingel, vin och goodie bags. Hoppas vi ses måndag 21 november på Rival, sweet Sunshine!

Inspiratörer

Renata Chlumska

ÄVENTYRERSKA

Äventyrerskan med rymden som nästa mål!
Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet eller pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna för nästa utmaning – en resa till rymden! Renata Chlumska som blivit utsedd till en av världens främsta äventyrskvinnor, är just nu aktuell med boken ”När bergen kallar”. En bok om risker, misslyckanden och eufori på väg mot toppen! Hon menar att det inte handlar om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande om att livet är ett äventyr. Och äventyret finns runt hörnet, om man vill. Give us your story, Renata!

Elisabeth Massi Fritz

Vd och grundare av Advokatbyrån Elisabeth Fritz

Stjärnadvokaten som valt de utsattas sida
När advokaten Elisabeth Massi Fritz i ett våldäktsmål frågade hur den åtalades kalsonger såg ut, efter att hennes klient fått samma fråga om sina trosor, exploderade det i media och hennes namn syntes överallt. Vi på 4good har länge varit nyfikna på den coola brottsofferadvokaten och vi sååå glada att hon vill dela sin story på vår scen! Hon syns ofta som juridisk expert på tv och hon delar dagligen med sig av tips och råd på sin Instagram för att hjälpa andra att få koll på sina juridiska rättigheter.

I höst lanserar hon Sluta tafsa-armbandet för att samla in pengar till projekt som jobbar för jämställhet och mot sexuella övergrepp. Med power och stort engagemang gör hon skillnad för de som behöver hjälp och nu ser vi fram emot att träffa henne på Rival den 21 novmeber! 

Soledad Piñero Misa

VD och grundare av Retoy

Den sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld!
Ända sedan Soledad Piñero Misa växte upp som tonåring i Rosengård har hon haft ett stort socialt engagemang. Idag arbetar hon som föreläsare, utbildare och som VD för Retoy – ett socialt företag som skapar platser där barn genom att byta, skapa och ge leksaker får lära sig om miljö, hållbarhet och barns rättigheter. Hittills har över en halv miljon barn lekt med Retoy! Över 100 000 leksaker har bytts vilket, jämfört med om samma antal leksaker skulle köpts nya, besparat miljön på över 300 ton koldioxidutsläpp. Nu sprider Retoy leken utomlands, med Makedonien som första anhalt.  2013 tilldelades Soledad Veckans Affärers prestigefyllda pris Årets Samhällsentreprenör, i egenskap av en förebild som bidrar till att lösa samhällsproblem. Vi är så glada att hon ska dela med sig av sin story för oss!

 

”Det är inte vilken värld vi drömmer om som avgör.
Det är den värld vi är med och skapar”
Soledad Piñero Misa

SUNSHINE STORY!

Karin Holmström

Från ekonom till ett liv som konstnär
Även om Karin Holmström älskat att rita och måla ända sedan hon var ett barn, var en karriär som konstnär aldrig något alternativ. Uppvuxen i ett akademikerhem i Södertälje hade hon siktet inställt på att skaffa sig ett ”riktigt jobb”. Att måla var ju bara en hobby! Penseln fick vila. Hon pluggade ekonomi, var duktig, presterade, gick Handelshögskolan i Stockholm och landade på H&M som HR-ansvarig.

När hennes pappa en dag för sju år sedan hastigt gick bort, skakades allt om. Hon tog upp penseln igen och började måla. En känsla av att tid och rum försvann infann sig och hon anmälde sig till en målarkurs. Första utställningen några år senare sålde hennes konstverk slut och hon förstod att det här var något stort. Idag är Karin Holmström konstnär på heltid och hennes konstverk som kännetecknas av elefanter, kvinnofigurer och abstrakta stadsmotiv har bland annat ställts ut vid Carrousel du Louvre i Paris och pryder just nu studion i ”Malou efter tio”. Karin visar oss att det aldrig är för sent att våga följa sin dröm och vi är så glada att hon vill dela med sig!

4good The Networking Zone

 

Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar din nya bästis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

Stjärnadvokaten lanserar Sluta tafsa-armbandet!
Enligt Brå begås 100 våldtäkter om dagen. Som en del i Advokatbyrån Elisabeth Fritzs arbete för att förändra såväl attityder och värderingar som lagstiftningen, har advokat Elisabeth Massi Fritz tagit fram ett armband med texten ”Sluta tafsa”. Syftet med armbandet är att stärka dem som bär det och förena alla i kampen mot sexuellt våld.

Vi hoppas att du vill bära armbandet och kämpa tillsammans med oss och Elisabeth Massi Fritz för ett samhälle där rätten till sin egen kropp är en självklarhet! Överskottet från försäljningen går till en privatperson eller organisation som gjort en insats för jämställhet och mot sexuella övergrepp.

Armbandet kostar 100 kr!

För att köpa ett armband gå in på www.advokatfritz.com

*Ibland händer saker som vi på 4good kan i kan styra över. Skulle någon föreläsare bli sjuk eller få förhinder förbehåller vi oss rätten att ändra i kvällens program.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
21
november
Tid
18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas 17.45)
Plats
Rival
Mariatorget 3
Stad
Stockholm
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Stockholm

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!