Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Malmö 2016

Dags för 4goodkväll. Time to Express Yourself!

Möt Sofia Wistam som sällan kompromissar och har livsfilosofin våga vara annorlunda! Komikern Måns Möller berättar sin starka story om kärlek och livet. Entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson peppar oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från Sandra Mastio som vann Sveriges mästerkock 2015 trots att hon två år tidigare i stort sett inte kunde laga mat!

I bästa 4goodanda blir det mingel, vin och goodiebags, så ta med tjejgänget och kom för en helkväll! Vi har lagt ut röda mattan och lovar att ni kommer lämna kvällen fyllda med energi och goda vibbar!

Föreläsare

Sofia Wistam

Sofias Wistams filosofi är att våga vara annorlunda. Det är en styrka och inte en svaghet att vara sig själv. Och säg alltid ja, innan du säger nej! Livet blir mycket roligare då. Och är det något Sofia har haft så är det ett roligt liv. Hon har haft roliga jobb, varit kär, rest jorden runt och fått en massa härliga barn. Inga kompromisser. Sofia startade sin karriär som fotograf men började sedan en karriär inom tv. Allt började med barnprogrammet Soffipropp. Där hon var en superhjälte som bekämpade onda skurkar i kort silverklänning. Sedan dess har hon gjort mängder av olika tv-program som Stadskampen, När och Fjärran och Sofias Änglar. Idag är gör hon succé tillsammans med Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam. Och vi på 4good tycker att hon är FAB!

Måns Möller

Möt en av Sveriges roligaste - komikern Måns Möller som är en riktig retsticka som gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Han är känd från sitt egna TV-program Cirkus Möller som utsågs till Årets Humorprogram och som programledare för Extra Extra. Men 2006 förändrades Måns liv. Han blir pappa till Viggo. Till en början när Viggo är liten pratar han inte. Han kan inte relatera till de andra barnen på dagis. Efter många besök på vårdcentraler och olika tester får Måns beskedet att hans son har autism. När Måns får beskedet kan inte ta in det han precis fått höra. Hur reagerar man när man får en son som inte är som alla andra? Med humor och allvar delar Måns med sig av kärleken till sitt barn. Måns har hyllats för sin soloföreställning "Jävla Pajas - det här skojar du inte bort" som träffar rätt in i hjärtat.

SUNSHINE STORY - Sandra Mastio

Sandra Mastio vann Sveriges Mästerkock 2015. Hon växte upp på rostade mackor och köttsoppa på burk. För två år sedan jobbade som hon adminstratör och kunde knappt laga mat. Efter en tuff period våren 2014 bestämde sig Sandra för förändring. Knappt var den tanken tänkt så började snöbollen rulla… Och helt plöstligt stod hon som vinnare i Sveriges Mästerkock 2015!

Sandra berätta om hur hon hittar sin passion för mat och peppar dig att hitta din egen feeling. Om att våga öppna upp för förändring och ta ett steg ut i det fullkomligt okända. Give us your story Sandra!

Anna Benson

Anna Benson är serieentreprenör och driver flera olika bolag. Främst arbetar hon som journalist, konstnär och författare. Hennes första böcker C och A berörde mängder av läsare runt om i Sverige genom sina öppna och nakna skildringar. Inte minst av cancer. Anna var bland annat därför utsedd som ambassadör för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Under senaste åren har hon haft flera konstutställningar i såväl Sverige som USA, föreläst, spelat in långfilm, deltagit i olika reklam- och tv-projekt och även släppt boken Why not?, som bygger på hennes föreläsning med samma namn och som handlar om entreprenörskap och att tro på sig själv. Anna är före detta svensk och fransk mästarinna i bordtennis. Vid jul syns hon ofta i media talandes om julgranar och dess skötsel och trender. Julgransexpert har hon varit sedan barnsben och växte upp i julgransskogen i Småland. Anna driver i dag tillsammans med sin lillebror Smålandsgran.se, störst i Sverige på e-handel av julgranar. Granarna kommer givetvis från pappans kravcertifierade odlingar i Småland.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
19
april
Tid
Kl 18.30 (dörrarna öppnas kl 18.00)
Plats
Palladium
Södergatan 15
Stad
Malmö
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Malmö 2016

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!