Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Malmö

It is time to Express Yourself! Kom på en 4goodkväll full av power, pepp och möjligheter. Vi har samlat fyra starka förebilder – som tagit olika vägar i livet för att göra samma sak, leva sin dröm! Fyra tjejer som pushar gränser, inte backar för något and the only way is up :)

Möt äventyrerskan Renata Chlumska som kan bocka av ”The Seven Summits” från sin bucketlist och snart RYMDEN, den helsköna salsadansande sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld - Soledad Piñero Misa och matinspiratören Åse Falkman Fredrikson som brinner för få andra att må bra genom äta rätt! Det blir också en Sunshine Story från fantastiska Karin Rosell som släppte taget om sitt hektiska liv när hon fann yogan!

You got the power. Lets bring it out. Ta med tjejgänget och kom för en helkväll med pepp, mingel, vin och goodie bags. Hoppas vi ses, sweet Sunshine!

GÅ 3 FÖR 2 och boka med koden EARLYBIRD!

Inspiratörer

Renata Chlumska

äventyrerska

Äventyrerskan med rymden som nästa mål!
Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet, eller pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna för nästa utmaning – en resa till rymden! Renata Chlumska som blivit utsedd till en av världens främsta äventyrskvinnor, är just nu aktuell med boken ”När bergen kallar”. En bok om risker, misslyckanden och eufori på väg mot toppen! Hon menar att det inte handlar om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande om att livet är ett äventyr. Och äventyret finns runt hörnet, om man vill. Give us your story, Renata!

Soledad Piñero Misa

VD och grundare av Retoy

Den sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld!
Ända sedan Soledad Piñero Misa växte upp som tonåring i Rosengård har hon haft ett stort socialt engagemang. Idag arbetar hon som föreläsare, utbildare och som VD för Retoy – ett socialt företag som skapar platser där barn genom att byta, skapa och ge leksaker får lära sig om miljö, hållbarhet och barns rättigheter. Hittills har över en halv miljon barn lekt med Retoy! Över 100 000 leksaker har bytts vilket, jämfört med om samma antal leksaker skulle köpts nya, besparat miljön på över 300 ton koldioxidutsläpp. Nu sprider Retoy leken utomlands, med Makedonien som första anhalt. 2013 tilldelades Soledad Veckans Affärers prestigefyllda pris Årets Samhällsentreprenör, i egenskap av en förebild som bidrar till att lösa samhällsproblem. Vi är så glada att hon ska dela med sig av sin story för oss!

”Det är inte vilken värld vi drömmer om som avgör.
Det är den värld vi är med och skapar”
Soledad Piñero Misa

Åse Falkman Fredrikson

56kilo.se

Matinspiratören som brinner för få andra att må bra!
Åse Falkman Fredrikson är kostrådgivare, fembarnsmamma och författare till snart fem hälsoböcker. Hon står bakom den populära hälsobloggen 56kilo.se som hon startade för 13 år sedan. Åse lyckades efter år av jojobantade och destruktivt ätbeteende att vända sina vanor och hitta en hälsosam livsstil som faktiskt funkar för henne!

Idag beskriver Åse sin blogg som "En MÅ BRA blogg utan pekpinnar men med mycket positiv energi!" Och dit kommer dagligen tiotusentals läsare som hon inspirerar med sina tips och råd. Åse har varit stående medarbetare i tidningarna Mat & Hälsa och Matkärlek och har gått att se som hälsoinspiratör i TV4:s Nyhetsmorgon.

SUNSHINE STORY!

Karin rosell

Från helvetet halvvägs till himlen
Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som under 12 år målinriktat drev 5 möbelbutiker. Det var full fart framåt och 34 år gammal var hon både VD, STYRELSEORDFÖRANDE OCH FASTIGHETSÄGARE. Lägg till småbarnsmamma till en kille på 9 år och en flicka på 7 samt bonusmamma till två killar 23 och 21 år gamla. Ytterligare en titel på hennes visitkort var Farmor. Men vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla samma tempo. Fasaden rämnade och hon blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Tills yogan kom in i Karins liv! Den förändrade henne totalt och det stressen trasat sönder i hennes liv byggde yogan upp igen, bit för bit.

Idag lever Karin sin dröm! Hon yogar och föreläser över hela Sverige, driver yogasuolmate.se och arrangerar yogaresor till allt från Island och Mallorca till Dubai. Vi ser fram mot att höra Karin sprida sin Sunshine Story!

 

 

Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar din nya bästis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

*Ibland händer saker som vi på 4good kan i kan styra över. Skulle någon föreläsare bli sjuk eller få förhinder förbehåller vi oss rätten att ändra i kvällens program.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
15
november
Tid
18.30 - 21-30 (dörrarna öppnas 17.30)
Plats
Palladium
Södergatan 15
Stad
Malmö
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Malmö

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!