Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Göteborg 2016

Dags för 4goodkväll! It is time to Express Yourself

Möt Sofia Wistam som sällan kompromissar och har livsfilosofin våga vara annorlunda! Komikern Måns Möller berättar med glimten i ögat sin story om när livet inte blir som man tänkt sig och entreprenören, konstnären och författaren Anna Benson peppar oss att tänka mer Why Not? i livet. Det blir också en Sunshine Story från 4goodmedlemmen Karin Rosell. Hon var affärskvinnan i kritstrecksrandigt som sadlade om och skapade sitt eget rike - Skalkariket!

I bästa 4goodanda blir det mingel, vin och goodiebags, så ta med tjejgänget och kom för en helkväll! Vi har lagt ut röda mattan, har vår nya DJ på plats och vi lovar att du kommer lämna kvällen fylld av energi och goda vibbar!

Föreläsare

Sofia Wistam

Filosofi är att våga vara annorlunda. Det är en styrka och inte en svaghet att vara sig själv. Och säg alltid ja, innan du säger nej! Livet blir mycket roligare då. Och är det något Sofia har haft så är det ett roligt liv. Hon har haft roliga jobb, varit kär, rest jorden runt och fått en massa härliga barn. Inga kompromisser. Sofia startade sin karriär som fotograf men började sedan en karriär inom tv. Allt började med barnprogrammet Soffipropp. Där hon var en superhjälte som bekämpade onda skurkar i kort silverklänning. Sedan dess har hon gjort mängder av olika tv-program som Stadskampen, När och Fjärran och Sofias Änglar. Idag är gör hon succé tillsammans med Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam. Och vi på 4good tycker att hon är FAB!

Måns Möller

Möt en av Sveriges roligaste - komikern Måns Möller som är en riktig retsticka som gör parodier av kändisar och på kända företeelser. Han är känd från sitt egna TV-program Cirkus Möller som utsågs till Årets Humorprogram och som programledare för Extra Extra. Men 2006 förändrades Måns liv. Han blir pappa till Viggo. Till en början när Viggo är liten pratar han inte. Han kan inte relatera till de andra barnen på dagis. Efter många besök på vårdcentraler och olika tester får Måns beskedet att hans son har autism. När Måns får beskedet kan inte ta in det han precis fått höra. Hur reagerar man när man får en son som inte är som alla andra? Med humor och allvar delar Måns med sig av kärleken till sitt barn. Måns har hyllats för sin soloföreställning "Jävla Pajas - det här skojar du inte bort" som träffar rätt in i hjärtat.

SUNSHINE STORY

Karin Rosell

Från helvetet halvvägs till himlen. Karin Rosell var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år. Det fanns ingen tid till vila och återhämtning och just de orden ingick inte i Karins ordbok under de 34 första åren i hennes liv. Det var full fart framåt och 34 år gammal var hon både VD STYRELSEORDFÖRANDE OCH FASTIGHETSÄGARE. Lägg till småbarnsmamma till en kille på 9 år och en flicka på 7 samt bonusmamma till två killar 23 och 21 år gamla. Ytterligare en titel på hennes visitkort var Farmor. Allt detta vid 34 års ålder. -Jag har alltid haft bråttom berättar Karin. Men vid nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot jag satt i mitt liv. Fasaden rämnade och jag blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i mitt liv. Den förändrade mig totalt och det stressen i mitt liv trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit. Idag driver Karin ett yoga och konferens center hemma på gården . Skalkariket är hennes nya livsverk. Jag har en ritual varje gång jag går ut och öppnar upp mitt rike, berättar Karin. Jag sätter handen på dörrhandtaget och frågar mig själv varje gång, är lust min drivkraft? Och varje gång sjunger det i själen av lycka, Kroppen skriker JA!! Karin har inte bara yogaklasser och event hemma på gården. Mallorca, Dubai och nu även Island är några av de resmål hon arrangerar yogaresor till och sprider sin historia. Det ska bli så inspirerande att få berätta min story på just ett 4goodevent, berättar Karin. Både Carina och Marie varit en stor del av min utveckling. De har peppat mig och genom 4good har jag fått SÅ mycket kontakter. 4good är guld. I mitt liv och i många andra kvinnors hälsar Karin.

Anna Benson

Anna Benson är serieentreprenör och driver flera olika bolag. Främst arbetar hon som journalist, konstnär och författare. Hennes första böcker C och A berörde mängder av läsare runt om i Sverige genom sina öppna och nakna skildringar. Inte minst av cancer. Anna var bland annat därför utsedd som ambassadör för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Under senaste åren har hon haft flera konstutställningar i såväl Sverige som USA, föreläst, spelat in långfilm, deltagit i olika reklam- och tv-projekt och även släppt boken Why not?, som bygger på hennes föreläsning med samma namn och som handlar om entreprenörskap och att tro på sig själv. Anna är före detta svensk och fransk mästarinna i bordtennis. Vid jul syns hon ofta i media talandes om julgranar och dess skötsel och trender. Julgransexpert har hon varit sedan barnsben och växte upp i julgransskogen i Småland. Anna driver i dag tillsammans med sin lillebror Smålandsgran.se, störst i Sverige på e-handel av julgranar. Granarna kommer givetvis från pappans kravcertifierade odlingar i Småland.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
18
april
Tid
Kl 18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas kl 18.00)
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Göteborg 2016

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!