Meny
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Göteborg

It is time to Express Yourself! Kom på en 4goodkväll full av power, pepp och möjligheter. Vi har samlat fyra starka förebilder – som tagit olika vägar i livet för att göra samma sak, leva sin dröm! Fyra tjejer som pushar gränser, inte backar för något and the only way is up :)

Möt äventyrerskan Renata Chlumska som kan bocka av ”The Seven Summits” från sin bucketlist och snart RYMDEN, den helsköna salsadansande sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld - Soledad Piñero Misa, artisten och entreprenören Pernilla Wahlgren som möter Carina & Maria i en liveinspelning av Sunshinepodden! Det blir också en Sunshine Story från matinspiratören Åse Falkman Fredrikson som brinner för få andra att må bra genom äta rätt!

You got the power. Lets bring it out. Ta med tjejgänget och kom för en helkväll med pepp, mingel, vin och goodie bags. Hoppas vi ses, sweet Sunshine!

Inspiratörer

Renata Chlumska

Äventyrerska

Äventyrerskan med rymden som nästa mål!
Kämpandes uppför en brant isvägg på väg mot toppen av världens högsta berg. Ensam i kajaken mot piskande vågor på ett rytande Stilla havet, eller pressad till det yttersta av extrema krafter i en flygsimulator under förberedelserna för nästa utmaning – en resa till rymden! Renata Chlumska som blivit utsedd till en av världens främsta äventyrskvinnor, är just nu aktuell med boken ”När bergen kallar”. En bok om risker, misslyckanden och eufori på väg mot toppen! Hon menar att det inte handlar om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har. Man kan knappast leva bättre upp till Renatas eget konstaterande om att livet är ett äventyr. Och äventyret finns runt hörnet, om man vill. Give us your story, Renata!

Pernilla Wahlgren

Entreprenör och artist

Från Melodifestivalen till driven multientreprenör 
Hon är känd som sångerska och skådis, men parallellt med livet som artist har en annan sida vuxit fram - entreprenören Pernilla Wahlgren! Det började med att hennes blogg, som idag är en av Sveriges mest lästa, behövde en webbshop och idag kan den coola fyrabarnsmamman titulera sig butiksinnehavare, kläddesigner, kokboksförfattare och succépoddare! Hon är också huvudpersonen i TV-satsningen ”Wahlgrens värld” där vi får följa Pernillas spännande liv ”behind the scenes”. Eftersom vi vill veta mer om just entreprenören Pernilla har vi bjudit in henne till Express Yourself! Under en liveinspelning av Sunshinepodden på scen, kommer hon att dela med sig av sin story om just livet som entreprenör! Vi är så taggade!

Soledad Piñero Misa

VD och grundare av Retoy

Den sociala entreprenören som leker sig till en bättre värld!
Ända sedan Soledad Piñero Misa växte upp som tonåring i Rosengård har hon haft ett stort socialt engagemang. Idag arbetar hon som föreläsare, utbildare och som VD för Retoy – ett socialt företag som skapar platser där barn genom att byta, skapa och ge leksaker får lära sig om miljö, hållbarhet och barns rättigheter. Hittills har över en halv miljon barn lekt med Retoy! Över 100 000 leksaker har bytts vilket, jämfört med om samma antal leksaker skulle köpts nya, besparat miljön på över 300 ton koldioxidutsläpp. Nu sprider Retoy leken utomlands, med Makedonien som första anhalt. 2013 tilldelades Soledad Veckans Affärers prestigefyllda pris Årets Samhällsentreprenör, i egenskap av en förebild som bidrar till att lösa samhällsproblem. Vi är så glada att hon ska dela med sig av sin story för oss!

”Det är inte vilken värld vi drömmer om som avgör.
Det är den värld vi är med och skapar”
Soledad Piñero Misa

SUNSHINE STORY!

Åse Falkman Fredrikson

Matinspiratören som brinner för få andra att må bra!
Åse Falkman Fredrikson är kostrådgivare, fembarnsmamma och författare till snart fem hälsoböcker. Hon står bakom den populära hälsobloggen 56kilo.se som hon startade för 13 år sedan. Åse lyckades efter år av jojobantade och destruktivt ätbeteende att vända sina vanor och hitta en hälsosam livsstil som faktiskt funkar för henne!

Idag beskriver Åse sin blogg som "En MÅ BRA blogg utan pekpinnar men med mycket positiv energi!" Och dit kommer dagligen tiotusentals läsare som hon inspirerar med sina tips och råd. Åse har varit stående medarbetare i tidningarna Mat & Hälsa och Matkärlek och har gått att se som hälsoinspiratör i TV4:s Nyhetsmorgon.

 

Vi älskar att connecta människor och i vår Networking Zone kan du mingla, nätverka be om hjälp och hjälpa andra förverkliga sina drömmar! Ta chansen att prata med någon du aldrig träffat så kanske så kanske det blir just här ditt nya företag föds, du träffar din nya bästis eller inspireras till att ta nästa steg i livet!

*Ibland händer saker som vi på 4good kan i kan styra över. Skulle någon föreläsare bli sjuk eller få förhinder förbehåller vi oss rätten att ändra i kvällens program.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
16
november
Tid
Kl 18.30 - 21.30 (dörrarna öppnas 17.30)
Plats
Lorensbergsteatern
Berzeliigatan 4
Stad
Göteborg
 

EXPRESS YOURSELF - 4goodkväll Göteborg

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!