Meny
 

Du är bjuden på lyxig PEPP-kryssning med skaldjurspremiär!

Häng med oss på Sunshinekryssning!
Den 23 augusti sticker vi iväg genom skärgården med fina kryssningsfartyget Birka. Vi har fixat ett superlyxigt dygn med exklusiv premiär för Birkas berömda skaldjursbord bara för oss 4goodare, VIP-shopping, bubbel på akterdäck, egen lyxfrukost och fina hytter!

Ombord möter du en av Svergies bästa ståuppkomiker underbara Marika Carlsson som får oss att gapskratta och Carina & Marie från 4good. Det blir bästa networkingtipsen, mingel och om du vill kan du göra det till en workation och jobba ombord under fredagen med bästa utsikten över Stockholms skärgård. Eller bara njuta, träna eller spaa :)

Ta med bästa kompisen eller kollegan och häng med för en minikickoff! Nätverka, njut, känn dig boostad och skapa nya möjligheter!

PS. Det finns bussanslutning från stora delar av Sverige som ingår i priset.
Läs mer längre ner!

 

STÅUPP-KOMIKERN MARIKA CARLSSON HÄNGER MED OSS!

Vi är så glada att en av Sveriges bästa ståupp-komiker underhåller oss 4goodare på Sunshinekryssningen!

Två år har hon blivit utsedd till Årets kvinnliga komiker, vi har sett henne i tv-program som 100%, Stockholm Live, Grillad och i Parlamentet. Nu är hon med oss på kryssningen med valda delar av sina shower. Hon har varit med oss på 4goodkvällar tidigare och hon är UNDERBAR. Så häng med, drick bubbel och gapskratta en stund med Marika och oss innan vi njuter av skaldjursbordet på fredagen :) Hon är träffsäker, ärlig och varm och gör humor av både vardag och viktiga  frågor som vi alla känner igen oss i. Det blir den perfekta starten på kryssningen, vi mår ju så bra av att skratta - så häng med oss och njut av en av Sveriges mest hyllade komiker!

BOKA TILL SUPERPRIS! 
Boende Cabin Standard 995 kr
Boende Seaview Standard med havsutsikt 1195 kr
Boende Seaview Komfort med havsutsikt 1245 kr

VIP-PREMIÄR BARA FÖR OSS!

Vi 4goodare får en exlusiv premiär av Birkas berömda skaldjursbuffé i en egen sittning. Inne i restaurang Compagniet dukas ett fantastiskt skaldjursbord upp med krabbor, havskräftor, hummer, räkor, musslor, ostron, hemmagjord skaldjurssoppa, ostpaj och mycket mer!
Bara att njuta av havets läckerheter - så mycket du vill!

Häng med oss för ett lyxigt dygn ombord på fina Birka Cruises! 
(Begränsat antal platser)

För info och bokning via telefon kontaka Birka på 08-702 72 00

Paketpris per person:

 • Boende Cabin Standard - 995 kr
 • Boende Seaview Standard med havsutsikt - 1.195 kr 
 •  Boende Seaview Komfort med havsutsikt - 1.245 kr 

Detta ingår:

 • Boende i fina hytter
 • Ett glas välkomstbubbel på Terrassen by Birka
 • Stand up och skratt med en av Sveriges bästa ståuppare Marika Carlsson!
 • VIP-premiär bara för oss 4goodare av Birkas berömda Skaldjursbuffé (hummer, havskräftor, räkor, ostron och mycket mer)!
 • Premiumfrukost
 • VIP-shopping med specialerbjudanden
 • Nätverkande och mingel
 • Möjlighet att jobba ombord och uppkoppling till wifi

LYXFRUKOST
Eftersom vi älskar frukost har vi fixat en superdeal, i priset ingår Birkas lyxfrukost! Våfflor, kaffe, juice, ägg allt du kan behöva för ett få den bästa starten på den härliga sensommarmorgonen i augusti.

LÖPARBANA
Högst upp på däck 11 finns en 193 meter lång löparbana som såklart funkar lika bra för en powerwalk i morgonsolen som för en kvällsjogg. Här kan du ta ut krafterna och samtidgt njuta av både frisk havsluft och en fantastisk skärgårdsutsikt!

TERRASSEN
På Birkas terrass är det alltid 27 grader varmt, oavsett väder. Men när vädret tillåter öppnar de stora glastaket så att solen skiner in! Bada bastu, jacuzzi eller simma några längder i poolen omgiven av en lummig medelhavsgrönska. Här dricker vi välkomstbubbel och minglar! 

VIP-SHOPPING
På fredagsförmiddagen blir det VIP-shopping för oss - parfym, smink, drycker och massa godsaker till superpriser (25% billigare än i land) och som 4goodare kommer du få extra bra specialerbjudanden.

 

BOENDE
Under resan kan du välja att bo prisvärt och bekvämt med närhet till allt det roliga som händer ombord i Cabin Standardhytter alternativt i Seaview Standardhytter med havsutsikt. Vill du unna dig det lilla extra så väljer du Seaview Komfort som är bekväma och välutrustade hytter i klassisk, maritim stil. Passar dig som önskar bo högre upp i fartyget med fin havsutsikt. Hytterna har två eller fyra separata sängar.

Tillägg för enkelhytt 300:- per person

BOKA EN LYXIG BEHANDLING
Passa på att förhandsboka lite härlig egentid eller kanske en duo-behandling med tjejkompisen? Klassisk massage, en ansiktsbehandling eller kanske en manikyr? Eller boka Panorma Spa med jacuzzi och bastu med havsutsikt. Om du bara vill spaa kostar inträdet 295:-/person.

Läs mer & boka behandling här 

Schema 23-24 augusti

Torsdag den 23 augusti
Från 15.00 samling vid Birkaterminalen incheckning stänger 16.30
17.00 avgång från Birkaterminalen vid Slussen
17.30 samling på Birkas terrass för ett glas bubbel
19.00 Stand up med Marika Carlsson i Club Maritime
20.00 Birkas skaldjursbord i restaurang Compagniet - bara för oss - hummer, räkor, havskräftor, alla havets läckerheter du kan önska dig!

Fredag 24 augusti
08.00-10.00 Lyxfrukost i restaurang Compagniet
9.30-10.15 VIP-shopping – Shopping bara för oss 4goodare
12.30-13.30 Pepp och networkingmingel med Carina & Marie
ELLER efter frukost – Chilla, njut, umgås, härarbeta, titta på skärgården, ta en springtur på löparbanan på övre däck eller boka in en behandling och lite egentid i Panorma Spa.
14.00 tillbaka vid Slussen

TA BIRKABUSSEN TILL BÅTEN
Det går gratis bussar från runt om i Sverige som ingår i priset när du bokat din plats. Bussen bokar du samtidigt som du bokar din kryssning. 

YES! Från Göteborg har vi fixat så att det går en extra buss kl 9.00 (denna buss syns inte på ordinarie busskartan på länken nedan)

Läs mer och varifrån bussarna går här.

INCHECKNING & OMBORDSTIGNING
Birkaterminalen ligger vid Slussen. Terminalen och incheckningen öppnar 2 timmar innan avgång. Du måste checka in senast 15 minuter före fartyget avgår. Det går inte att checka in senare än 15 minuter innan ordinarie avgångstid även om fartyget ligger kvar vid kaj.

Ombordstigning sker cirka 30 minuter före fartygets avgång från Stockholm.

BIRKA - ÖSTERSJÖNS ENDA KRYSSNINGSFARTYG
Välkommen ombord på Östersjöns enda kryssningsfartyg! Vackra M/S Birka kryssar tryggt genom vår vackra skärgård och är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg! 

Datum
23
augusti
Tid
Båten går torsdag den 23 augusti kl 17.00 från Slussen i Stockholm och du är tillbaka igen kl 14.00 dagen efter.
Plats
Birka Cruises
Stadsgårdskajen
Stad
Stockholm
Boka
 

Du är bjuden på lyxig PEPP-kryssning med skaldjurspremiär!

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!

Bli medlem

Vill du vara en del av 4good? Signa upp dig kostnadsfritt ör vårt nyhetsbrev och få inbjudningar, pepp och inspiration!  

Våra partners

Tillsammans med våra partners vill vi peppa dig till att vara i din fulla power!