Meny
 

Workshop Dreamers & Doers

Premiären av vår nya workshop Dreamers & Doers i februari fick superbetyg av deltagarna! Nu släpper vi ett NYTT DATUM den 7 april i Stockholm och hoppas du vill komma? 

Hur ser din powerplan ut för 2019? Gör den tillsammans med 4goods grundare Carina & Marie söndagen den 7 april!

Kom närmare det du längtar efter och drömmer om. Kanske ska du ta det där steget du laddat för länge. Eller få ut mer där du befinner dig. Tillsammans med oss kommer du att ta reda på vilka dina unika superpowers är, hur du bygger ditt Dream Team och hur du drömmer större! Helt enkelt, hur du skapar mer möjligheter för dig själv! Dreamers & Doers är för dig som längtar efter att fylla på med ny energi och utvecklas, oavsett om du kommer som privatperson, anställd eller egen företagare.

Vi ser framför oss en nyfiken grupp som både jobbar enskilt och tillsammans under dagen och ser fram emot att guida dig med massor av energi, övningar, inspiration & verktyg! Vår ambition är att du ska gå från workshopen både gladare och klokare med nya tankar och med en plan för ditt POWER-år!

Vi ses hälsar Carina & Marie på 4good 

Under workshopen får du tips & verktyg för att;

 • Hitta din väg!

 • Drömma större

 • Göra bokslut och din framtida powerplan

 • Identifiera dina Super Powers

 • Få mer GRIT i ditt liv

 • Hitta mer tid för reflektion och fokus

 • Hur dina relationer blir ditt GULD!

 • Hitta och bygga ditt Dream Team 

Feedback från några av deltagarna!

"Glädje, inspiration och bra verktyg att ta med sig för reflektion och planering framåt. Och en stor portion energi, kraft och mod att våga ta klivet!"

"Jag fick med mig att våga, mer mod, att mina ideer är på rätt väg och att det kommer att bli en förändring i mitt liv om jag vågar och vill"

"Carina & Marie är alltid så härliga. Fulla av energi, bjuder på sig själva vilket skapar ett härligt klimat - tillåtande och peppande."

"Jag tycker att det blev tydligare vad jag lämnar bakom mig, var jag står just nu och vad jag vill ska finnas framför mig."

Carina & Marie är entreprenörerna och inspiratörerna som har mött tusentals kvinnor genom sitt företag 4good, Sveriges största kvinnliga nätverk, med över 30 000 medlemmar. Carina och Marie blev utnämnda till en av Årets Inspiratörer 2017 och deras podd Sunshinepodden nominerades som en av de bästa Hälsopoddarna under 2016. Förutom att arrangera stora events, resor och driva affärsnätverket 4good Business Network har de skrivit Stora Peppboken - din guide till mer power och pepp i livet som kom ut hösten 2017. 

Carina Sunding är VD och grundare av 4good och lämnade karriären i mediavärlden för att starta 4good tillsammans med tre andra tjejer för över 15 år sedan. Hon drivs av att vara en katalysator för andra att utvecklas och att göra idéer till verklighet. Marie Thorslund har jobbat som marknadschef med starka varumärken som Twilfit, The Body Shop och Fritidsresor. Hon förverkligade sin dröm om att bli entreprenör när hon blev delägare i 4good för över sex år sedan. Maries super power är att bygga relationer och se möjligheter när ingen annan gör det! 

Program under söndagen 7 april

09.45 Samling

10.00-12.00 - Workshop del 1

12.00 Gemensam lunch (ingår)

13.00-16.00 – Workshop del 2

16.00 - Avslut!

Vi ser fram emot en rolig dag tillsammans!

Begränsat antal platser
Notera att anmälan till workshopen är bindande. 
Vid förhinder går det bra att annan person tar över din biljett.
Vänligen meddela namn på ersättare till info@4good.se.

 • 4godo Meet Up Palma 2023

  Ljuvlig frukost på Feliz i solen!

 • GOOD VIBES PALMA 2022

  Häng med!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Häng med Carina & Marie på höstens resa!

 • 4good Meet Up Palma 2023

  Resan som dröjer sig kvar! 

Datum
7
april
Tid
10.00-16:00
Plats
7A Centralen
Vasagatan 7
Stad
Stockholm
 

Workshop Dreamers & Doers

 • Medlem
  För dig som är medlem, eller vill bli medlem i 4good.
Det är kostnadsfritt att vara medlem i 4good. Du får 
inbjudningar och går till bättre pris på alla våra events!
 • Företag
  Boka biljett via ditt företag och betala med faktura
Share this!